Kredit: Charles Sykes/Bravo

Ashley Darby mendedahkan 'detik penentu' beliau dalam persahabatan dengan Robyn Dixon dan Gizelle Bryant . Dia juga membincangkan percintaannya dengan Luke Gulbranson , dan pertelingkahan semasa di Suri Rumah Sebenar Potomac . Setakat ini, pelakon berpecah belah atas dakwaan salah laku, khabar angin menipu, dan hubungan persahabatan yang jelas berakhir.

Ashley, yang menceraikan suaminya Michael Darby , bermula meneroka percintaan dengan rakan Bravolebrity - Rumah musim panas 's Luke Gulbranson – selepas menyatakan minatnya terhadapnya pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

Mengenai Luke, Ashley berkongsi dia melihatnya 'empat kali' sejak mereka bertemu di BravoCon, dan dia sedang bersiap untuk berjumpa dengannya lagi di New York.

'Sudah kira-kira dua bulan kami bercakap, jadi kami hanya mengambil perlahan dan mengenali antara satu sama lain dan bercakap melalui telefon lebih daripada perkara lain,' kata bintang itu, dalam temu bual dengan Hari ini .

'Dia dan saya sangat berbeza, berasal dari Minnesota dan D.C. Kami mempunyai latar belakang budaya yang berbeza. Kami mempunyai minat yang berbeza, dia seorang lelaki gunung yang sedang dalam perjalanan, dan saya seorang gadis bandar yang cantik. Jadi sangat bagus bagaimana kami dapat berkongsi banyak tentang diri kami, dan walaupun dalam beberapa perbezaan kami, kami mendapati banyak persamaan,' jelasnya.



Beralih kepada rancangan itu, Ashley mendedahkan apabila perkara-perkara 'tidak sesuai' dalam hubungannya dengannya Candiace Dillard Bassett .

'Apa yang paling kami pertikaikan adalah lelaki ... di mana perkara benar-benar berlaku dengan saya dan Candiace adalah dia bercakap tentang perkahwinan saya,' kata Ashley, yang kemudiannya merujuk kepada tuduhannya sendiri terhadap suami Candiace Chris . 'Sekarang sama, kami berada dalam situasi di mana perasaannya tentang beberapa maklumat tentang Chris telah menyebabkan dia mempunyai perasaan terhadap saya.'

“Jadi, nampaknya mungkin jika kita dapat mengeluarkan lelaki dari persamaan (perbualan), Candiace dan saya boleh mencari titik persamaan. … Saya rasa beberapa masa perlu berlalu untuk perkara yang dia katakan tentang saya dan perkara yang saya katakan tentang dia untuk pulih sedikit. Ia seperti kudis, dan kemudian kami cabut kudis itu. Kita hanya perlu membiarkannya sembuh dan jangan memperdayakannya. Saya fikir ia mungkin. Saya tidak tahu bila ia akan berlaku,” sambung Ashley.

Dia juga mengusik lebih banyak drama mengenai Karen Huger urusan yang dikhabarkan.

'Itu pasti akan diselidiki lebih lanjut,' kata Ashley. “Sesetengah orang mungkin mempunyai beberapa bukti dan lebih banyak lagi terbongkar yang membawa lebih perhatian kepada perbincangan. Sudah tentu, grand dame menjawab dengan sewajarnya.”

Mengenai persahabatannya dengan Gizelle dan Robyn, bintang itu membincangkan 'saat yang menentukan' mereka.

'Kami banyak bercakap, kami bergaul, mereka kawan rapat saya,' kongsinya. “Saya fikir orang berkumpul kadang-kadang sebagai gadis yang kejam, tetapi secara jujurnya, bagi saya, detik yang menentukan ialah apabila saya mempunyai anak lelaki saya Dean, kedua-dua Robyn dan Gizelle pergi begitu jauh untuk menyokong saya dan berada di sana untuk saya ketika saya menangani kemurungan selepas bersalin saya.”

Ashley kemudian melemparkan teduhan kepada ahli pelakon yang lain, sambil berkata, 'Saya tidak pasti jika mana-mana gadis lain berada di sana untuk saya seperti itu.'

Mengenai potensi perdamaian antara Robyn dan Karen (siapa sedang bertelagah ), Ashley mengaku dia 'tidak menahan nafas.'

RHOPTontonan Langsung – Ini juga merupakan urutan tontonan langsung untuk episod baharu malam ini Suri Rumah Sebenar Potomacmusim ketujuh , jadi sila komen dan sembang di bawah semasa episod baharu disiarkan pada 8/7c di Bravo.