Kredit: Charles Sykes/Bravo

Suri Rumah Sebenar Potomac 's Ashely Darby membuka lebih lanjut tentang hubungan tunasnya dengan Rumah musim panas bintang, Lukas Gulbranson , termasuk bagaimana dia terasing suami, Michael Darby , bertindak balas terhadap gandingan.

Bercakap kepada Teh Reali Maya Halaman Enam podcast, Ashely, 34, berkongsi bahawa Michael, 63, tidak begitu memberi perhatian kepada kehidupan temu janjinya. Iaitu, sehingga Ashley dan Luke, 38, nampaknya menjadi rasmi Instagram dengan hubungan 'mesra' mereka selepas menyiarkan foto mereka berdua di permainan hoki Washington Capitals.

Ashley tahu gambar itu mungkin menyebabkan sedikit ketegangan antara dia dan Michael dan menyatakan bahawa dia dan Luke 'mengadakan sedikit persidangan' sama ada untuk menyiarkan foto itu, sebelum akhirnya memutuskan untuk meneruskan dengan snap.

‘Adakah kita benar-benar mengambil gambar ini?’” the RHOP bintang teringat. 'Kerana kami berdua agak tertutup tentang perkara ini, anda tahu? Jadi, dia seperti, 'Adakah kita?' Dan saya seperti, 'Eh, kenapa tidak?' Jadi, kami mengambil gambar itu.'Jadi sekarang setelah Michael telah melihat Luke, Ashley berkata bahawa Michael 'tidak terlalu menyukai' pasangan itu, berkata, 'Ia mungkin bukan kertas dindingnya pada telefonnya, pasti.'

Ashely tetap tidak terganggu dengan pendapat bekasnya kerana, menurutnya, Michael 'menjalani kehidupan terbaiknya' pada masa ini, jadi dia juga sepatutnya dapat melakukannya.

'Mari kita bersikap adil, dia seorang lelaki yang menarik,' kata Ashley. 'Saya tahu dia lebih tua sedikit, tetapi dia masih mempunyai personalitinya, perniagaannya berkembang maju. Jadi, Michael, walaupun ini adalah masa yang sukar untuk dia juga - seperti yang dia beritahu saya - dia melakukan tugasnya, dia terapung seperti rama-rama.'

Menurut Halaman Enam, Ashely dan Luke mula berkenalan selepas bertemu semasa BravoCon 2022. Selain itu, Andy Cohen didesak dua Bravolebrities untuk berkumpul.

“Kami menyaksikan Tom beraksi di atas pentas, dan ia sangat bagus. Kami berdua benar-benar tenggelam dalam muzik. Saya, seperti, dengan seseorang yang sepatutnya saya bersama pada konsert itu. Ia adalah perasaan yang benar-benar nyata,” ingat Ashley.

Dia terus mengatakan bahawa kedua-duanya 'bergetar dan menyanyi bersama-sama,' dan dia mula menyedari bahawa terdapat percikan api di sana, dan ia adalah 'lebih sedikit daripada yang saya fikir ia akan berlaku.'

Sejak pertemuan mereka, mereka berdua telah dilihat bersama beberapa kali. Bagaimanapun, Ashley mendakwa kedua-duanya hanya 'menjalin' persahabatan dan mengekalkannya secara kasual buat masa ini.

'Saya benar-benar mahu mengenalinya terlebih dahulu, dan kami benar-benar berkawan. Seperti, apabila saya memberitahu anda bahawa kami sedang menjalin persahabatan, saya tidak memperbesar-besarkan itu, 'tegas Ashely.

Dia juga menyatakan bahawa 'menyegarkan' untuk 'berhubung dengan seseorang' yang juga berada dalam sfera Bravo.

Ashely terus menyerbu Luke memanggilnya 'lelaki yang benar-benar hebat' serta 'penyayang [dan] baik' selepas pada mulanya menyangka dia akan menjadi seorang yang bodoh.

Sejujurnya, apabila saya mula-mula mendengar tentang dia, saya tidak tahu apa-apa tentang dia ... tetapi dia sangat menarik. Dan saya seperti, 'Ya ampun, adakah dia akan menjadi seperti ini, seperti, sial?'' dia mengaku.

Peringkat awal perceraian Ashley dan Michael kini dimainkan pada musim ke-7 Suri rumah sebenar Potomac, disiarkan malam Ahad jam 8 malam EST di Bravo.