Kredit: Charles Sykes/Bravo

Candiace Dillard-Bassett tidak berpuas hati dengan episod terbaru Suri Rumah Sebenar Potomac , dan dia menggunakan laman Twitternya untuk menyampaikan rungutannya.

Selepas Wendy Osefo kewangan dan potensi perniagaannya dengan daging lembu Peter Thomas telah disorot oleh Mia Thornton sebelum Mia membaling segelas air di wajah Wendy, Candiace menaungi rakan pelakonnya sebagai 'norak' dan 'letih.' Tambahan pula, suami Wendy Eddie Osefo dan suami Candiace Chris Bassett juga ditimbang.

“Letih… dan… letih,” membaca mesej tweet semula yang dikongsi oleh Candiace pada 20 November.

'Wah, Chyle,' dia tambah .

RHOP Candiace Dillard Bassett Mewarnakan RHOP Cast sebagai Norak dan LetihCandiace juga bertindak balas terhadap anRHOPpenonton yang berkata dia percaya keadaan akan menjadi berbeza di restoran Peter, tempat Wendy diserang dengan segelas air, jika Candiace telah dalam perjalanan pelakon mereka ke Miami.

'Saya sangat marah [Candiace Dillard-Bassett] tidak dapat berada di sana untuk [Wendy Osefo] kerana jika dia ada, ia tidak akan jatuh seperti itu!' penonton menyatakan.

Dan dalam tindak balas , Candiace nampaknya bersetuju dengan tanda seru.

RHOP Candiace Dillard-Bassett Berharap Dia Dapat Membela Wendy Terhadap Pelakon RHOP

Dalam tweetnya sendiri, Eddie menyelarRHOPwanita kerana tingkah laku 'menyerang' mereka terhadap isterinya.

“Definisi literal. Saya rasa membaling minuman akan diklasifikasikan sebagai tingkah laku 'menyerang',' katanya menulis .

Dan Chris bersetuju.

“Berhati-hati Eddie….mereka tidak suka apabila kita bercakap dan membela wanita kita!!! tapi awak tak salah,” katanya menjawab .

Eddie Osefo Mewarnai Barisan Pelakon RHOP untuk Tingkah Laku Bermusuhan apabila Chris Bassett bertindak balas

Wendy juga aktif di Twitter pada malam Ahad, berkongsi reaksi kepada peminat yang menyindir soalan pelakon tentang kestabilan kewangannya.

'Wendy, yang mempunyai pelbagai sumber pendapatan dan seorang suami yang seorang peguam, tidak mempunyai wang?' mereka telah bertanya.

'Chillleeee,' Wendy menjawab .

Wendy Osefo Ketawa Mengenai Pelakon RHOP Menganggap Dia Tiada Wang

Juga di Twitter, Eddie menaungi wanita dalam siri realiti Bravo kerana apa yang disifatkannya sebagai 'f-ckery' terhadap Wendy dan menuduh mereka terus-menerus mengacaunya.

“Tonton malam ini untuk episod baharu pada pukul 8 malam. F-ckery adalah nyata. Kenapa mereka selalu kacau anak saya?” dia tertanya-tanya .

Eddie Osefo Tertanya-tanya Mengapa Pelakon RHOP Mengganggu Isteri Wendy

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.