Candiace Dillard-Bassett memandang ke belakang Porsha Williams ' perkahwinan semasa muncul pada episod malam Ahad Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

Hanya lebih seminggu selepas itu menghadiri majlis tersebut , yang Suri Rumah Sebenar Potomac ahli pelakon mendedahkan satu perkara yang dia 'benci', kongsi ibu Dorothy Dillard reaksi terhadap dakwaan tersebut terhadap suami Chris Bassett , berlorek Robyn Dixon kerana menggunakan dia untuk 'sekejap', dan banyak lagi.

“Ia sangat menakjubkan. Ia adalah dasar tiada telefon tetapi ia membuatkan anda bercakap dengan orang ramai,” kongsi Candiace mengenainya Suri Rumah Sebenar Atlanta perkahwinan tawas dengan Simon Guobadia . “[Tetapi] kami tidak dapat mengambil sebarang gambar, yang merupakan satu perkara yang saya benci tetapi makanannya sedap. Kek itu setinggi 17,000 kaki. [Dan] dia berubah 50 kali.”

Sama ada dia dan bekasnyaRHOPmusuh Monique Samuels melintasi laluan, Candiace mengesahkan mereka tidak sebelum ini seolah-olah mengolok-olok kematian burung Monique , T’Challa.

“Saya tidak nampak tanah perkuburan haiwan peliharaan. Tidak, saya tidak melakukannya, 'kata Candiace. 'Dia tidak ada di sana saya tidak fikir. Ada dua majlis perkahwinan . Saya berada di majlis perkahwinan Amerika. Dia berada di majlis perkahwinan Nigeria. [Porsha] seperti, 'Saya mahu anda datang tetapi saya tidak mahu anda berasa tidak selesa. Saya boleh pastikan kamu semua berpisah.’ Dia sangat baik mengenainya.”Candiace kemudiannya ditanya tentang reaksi ibunya terhadapnya banyak dugaan tingkah laku yang tidak sesuai yang dihadapi suaminya, Chris, semasa musim ketujuh.

'Ibu saya menghantar mesej kepada saya setiap hari seperti, 'Lembu betina ini memerlukan sesuatu untuk dilakukan,'' dedah Candiace. “Setiap hari ia adalah perkara baharu… Ibu saya taksub membaca segala-galanya jadi dia melihat segala-galanya dan dia perlu menghubungi saya atau menghantar mesej kepada saya untuk mengulas. Dia betul-betul kecewa.”

Beralih ke episod terbaruRHOP , Candiace melabelkan Robyn sebagai 'penceramah' dan 'the flop' sebelum menjelaskan mengapa kenyataan Robyn tentang sesi IG Livenya, di mana dia menyampahkan ahli tertentu dalam rancangan itu, sangat menjengkelkan, terutamanya jika dia mengatakan apa yang didakwa Robyn.

“Rasanya seperti serangan hendap. Rasanya seperti rakan saya cuba memalukan saya di hadapan kumpulan dan jika dia benar-benar mempunyai masalah dengannya, dia boleh sahaja bertanya kepada saya tetapi dia mahu menjadi seketika dan saya tidak menghargai rakan saya yang cuba melakukannya. sekejap dengan saya,” dedahnya, mengesahkan bahawa dia dan Robyn tidak lagi baik.

'Itu seperti satu kawan yang saya benar-benar, saya fikir Robyn adalah yang paling setia,' dia mengakui, mengakui bahawa Robyn memang menunjukkan kesetiaan kepadanya apabila dia mempertahankannya terhadap komen Gizelle tentang Chris.

'Saya tidak menyesal,' Candiace meneruskan IG Livenya. “Awak tahu saya tak cakap pasal awak. Dan kemudian saya akan berkata juga, saya juga jika anda pergi lebih jauh ke Instagram Live, saya mengulas dan memuji Robyn, perniagaannya, garis penjagaan kulitnya, topi berhias yang saya pakai sepanjang masa. Jadi saya tidak bercakap tentang Robyn dan jika dia mendengarnya dalam konteks, dia akan tahu bahawa… Dia memerlukan masa itu.'

Melihat ke belakang Wendy Osefo 's minta maaf kepada Mia Thornton , yang datang selepas mereka perjumpaan membaling minuman di Miami, Candiace berkata dia merasakan ia tulen.

“Saya lakukan dan saya kecewa kerana Mia tidak dapat membalasnya. Ia sangat tidak matang dan kebudak-budakan,” katanya.

Candiace juga kecewa dengan caranya Ashley Darby pergi ke Karen Huger dengan apa yang dia katakan Karen menyelinap .

“Dia mendedahkannya di luar konteks. saya tidak ingat. Saya benar-benar tidak ingat mengatakannya dan saya fikir ia adalah kerana cara dia menyampaikannya kepada Karen bukan seperti yang saya katakan,” kongsi Candiace.

Dan apabila ia datang kepadanya dinamik naik-turun dengan Ashley, Candiace menyambung, “Kami sangat seronok bersama. Di luar persembahan, saya mungkin akan merakamkan sebagai berkata mungkin kami akan menjadi kawan - di luar rancangan itu.'

Kemudian, pada WWHL: Selepas Tayangan , Candiace ditanya tentang pemikirannya Peter Thomas mendakwa Wendy hantu dia di tengah-tengah mereka tawaran restoran yang berpotensi , dan dia ditanya mengapa dia percaya Mia merasakannya tempat dia membangkitkannya .

“Mia adalah jiwa yang hilang. Saya akan bermula di sana, 'katanya.

Dia kemudian menambah, 'Saya tidak faham perkara Peter Wendy. Wendy berkata bahawa dia mendekatinya. Peter berkata bahawa dia mendekatinya. Ia pelik jadi saya tidak mahu terlibat. Dan saya tidak fikir restoran itu idea yang baik dan saya pernah mengatakannya kepadanya sebelum ini.'

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.