Kredit: Bravo

Gizelle Bryant sedang menghadapi tindak balas besar di Instagram daripada Suri Rumah Sebenar Potomac penonton yang percaya dia dan Robyn Dixon mempamerkan beberapa tingkah laku yang sangat hipokrit pada episod malam Ahad rancangan itu.

Selepas kedua-dua wanita menyebelahi Mia Thornton , WHO membaling segelas air di Wendy Osefo di tengah-tengah pertengkaran mengenai potensi daging lembu Wendy dengan Peter Thomas dan meluahkan rasa takut terhadap telatah Wendy yang kurang ganas, ramai peminat meminta Gizelle dan Robyn dipecat, mengingatkan Gizelle di laman Instagramnya bahawa mereka benar-benar meluat oleh keganasan Monique Samuels dipamerkan terhadap Candiace Dillard-Bassett tengah-tengah musim kelima .

“Gizelle Bryant semakin diselar di bahagian komennya di Instagram selepas episod malam tadiSuri Rumah Sebenar Potomac!” yangZon Suri Rumah Sebenardi Instagram memberitahu pengikut mereka pada 22 November, bersama-sama dengan video yang memaparkan beberapa komen daripada penonton.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh @therealhousewiveszone'Awak, Mia, [dan] Robyn perlu pergi,' seseorang menulis kepada Gizelle.

“Episod malam ini pasti memberi ‘Mean Girls.’ Anda, Robyn, dan Mia silap. Episod ini tidak kemas dan jauh daripada Pemerkasaan Wanita,” seorang lagi bersetuju.

Dan, sementara ada yang menyebut 'kemunafikan dalam episod ini,' dan mencatat kenyataan masa lalu Gizelle dan Robyn terhadap Monique, yang lain menyindir ketakutan mereka terhadap Wendy.

“Kali ini anda akan mendapat keselamatan atau tidak? Atau tidak kerana awak tenang dengan apa yang berlaku dengan Wendy? Hanya ingin tahu. Malam ini gila,” kata seseorang.

“Saya mengharapkan anda mempunyai keselamatan pada episod seterusnya. Saya pasti awak takut… BETUL????” seorang lagi bertanya.

“Dan satu lagi perkara!!!!!!” peminat yang berbeza diteruskan. “[Siapa sebenarnya] kamu untuk memberitahu [ Karen Huger ] untuk memilih pihak? Wanita dewasa tidak memihak, kami memanggil orang ramai dengan omong kosong mereka dan terus bergerak jadi oleh itu tiada pihak yang perlu diambil.

Orang lain mencadangkan bahawa cemburu yang menyebabkan Gizelle berasa begitu kuat terhadap Wendy, menulis, “[Gizelle menghina] Wendy [kerana] dia sebenarnya mempunyai pekerjaan di luar [Suri rumah] francais, dia bercakap baik, berpendidikan, [dan] mempunyai suami.”

Gizelle Bryant Menghadapi Balasan Peminat Selepas RHOP Wendy Mia Bergaduh

Sementara itu, di laman Instagram Wendy, dia berkongsi ucapan terima kasih selepas menerima 'cinta' dan 'sokongan' daripada peminat dan pengikutnya.

'Kata-kata tidak dapat menggambarkan betapa saya bersyukur atas curahan kasih sayang, sokongan, dan kata-kata ikrar baik yang saya terima sepanjang 24 jam yang lalu,' tulisnya selepas episod AhadRHOP. “Sentiasa tinggikan kepala dan mahkota lurus. Menghantar anda semua ucapan terima kasih dan pelukan terbesar saya!”

RHOP Wendy Osefo Terima Kasih Peminat Atas Sokongan Selepas Pertarungan Mia Thornton

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad jam 8/7c di Bravo.