Kredit: Kredit: Bravo/ WENN/Alamy

Gizelle Bryant bertindak balas terhadap khabar angin sekeliling Monica dan Chris Samuels ' perpecahan pada malam Ahad episod Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung .

Mengikuti episod terbaru daripada Suri Rumah Sebenar Potomac , Gizelle menjamu selera Wendy Osefo Detik mikrofon hangat rancangan itu, pembohongan yang dia dakwa Chris Bassett memberitahu, dan dia menyesal dengan Mia Thornton . Tetapi pertama-tama, dia menjawab soalan peminat tentang Monique khabar angin perpisahan daripada suaminya.

“Ia mengelirukan kerana dia memberitahu [ Ashley Darby ] mereka berpisah tetapi kemudian apabila ia keluar, [mereka berkata] mereka tidak berpisah. Jadi ia sangat mengelirukan, yang merupakan tipikal Monique,” ​​jawab Gizelle pada episod 23 Oktober WWHL: Selepas Tayangan .

Semasa siaran langsung WWHL , Gizelle ditanya tentang pemikirannya tentang detik mikrofon panas Wendy, di mana rakan bintangnya didengari bercakap buruk tentang Mia dan memanggilnya penipu.

'Ia tidak mengejutkan kerana itulah yang kami kenali dia,' kata Gizelle.Mengenai drama dia dengan Candiace Dillard-Bassett Suaminya, yang juga menjadi topik hangat sepanjang episod itu, Gizelle berkata dia tercetus apabila dia akhirnya 'di dalam bilik peribadi' dengan Chris.

“Pintu ditutup. Saya cuma tidak mahu sebilik dengan lelaki yang sudah berkahwin,” jelasnya.

Dan apabila ia datang kepada cadangan Chris bahawa dia adalah orang yang mencadangkan bilik itu, Gizelle menafikan apa-apa perkara sedemikian.

“Itu bohong. Jika itu berlaku, tidak ada masalah. Saya tidak mempunyai apa-apa untuk memberitahu Candiace, 'katanya berkongsi. 'Saya tidak pernah berada di dalam bilik tidur, kerana mereka mempunyai katil di dalamnya, saya sendiri dengannya dan dia bercakap tentang isterinya. Saya hanya tidak berasa selesa. Saya merasakan sesuatu di dalam perut saya. Anda tahu bagaimana anda merasakan semburat di perut anda? Itulah yang saya rasa dan saya meminta dia keluar dan melihat sama ada mereka bersedia untuk saya. Saya minta dia keluar dari bilik saya.”

Gizelle kemudian mengesahkan dia benar-benar terkejut Reaksi Candiace .

'[Seratus peratus. Saya benar-benar berfikir, kerana dia DM Ashley, DM saya, meminta perbualan peribadi. Saya benar-benar seperti, 'Biar saya beritahu gadis ini apa yang sedang berlaku. Dia akan pulang ke rumah, beritahu suaminya, dia akan meminta maaf dan itu sahaja,'' Gizelle menegaskan. 'Saya tidak fikir ia akan menjadi perkara besar ini.'

Gizelle juga tidak menyangka ia akan diambil sebagai usaha untuk menghancurkan sebuah perkahwinan .

Ketika ditanya mengenai Candiace yang mengatakan dia menyasarkan perkahwinan kerana dia tidak mempunyai jalan cerita sendiri, Gizelle berkata, “Jika saya boleh membatalkan perkahwinan anda dengan memberitahu anda suami anda meminta saya untuk perbualan peribadi, anda tidak mempunyai perkahwinan .”

Gizelle juga ditanya mengapa dia menunggu berminggu-minggu untuk bercakap dengan Candiace jika Chris membuatnya tidak selesa, dan dia disoal tentang pelbagai pelukan yang dia kongsi dengan Chris di Karen Huger parti itu.

“Ia adalah [dua pelukan], tetapi um, jadi saya tidak akan mengatakan apa-apa kepada Candiace, tetapi kemudiannya adalah DM Ashley dan dia DM saya dan saya hanya rasa, sebagai rakannya, anda ingin tahu bahawa anda suami melakukan perkara yang menyebabkan wanita berasa sedikit tidak selesa,” jelasnya.

Untuk Robyn Dixon Reaksi terhadap drama antara Gizelle dan Chris, yang Robyn nampaknya tidak fikir begitu serius, Gizelle berkata dia memberitahu Robyn apa yang berlaku sebaik sahaja ia berlaku.

“Dia tahu perasaan saya mengenainya. Tetapi Robyn mengambilnya dengan cara yang berbeza. Tetapi saya tidak memerlukan Robyn untuk bercakap untuk saya, 'kata Gizelle.

Gizelle meneruskan namanya Brandi Glanville sebagai 'Bravolebrity paling mabuk' yang dilihatnya pada minggu lepas BravoCon sebelum memanggil Hakim Tamra juga.

'Saya melihat faraj Tamra terlalu banyak kali,' dedahnya.

Pada titik lain dalam siaran langsungWWHL, Gizelle ditanya tentang potensi kepura-puraan berhubung hubungannya dengan bekas suami Jamal Bryant berbanding pemikirannya tentang hubungan Ashley dengan suami yang terasing Michael Darby .

“Sebelum kami memulakan penggambaran, dia berkata dia akan bercerai. Kami memulakan penggambaran, dia berkata dia baru sahaja berpisah. Dia sedang memikirkannya. Dia terkial-kial ke sana ke mari,” jelas Gizelle. 'Sekarang saya rasa dia pasti akan bercerai.'

semasa yangRHOPtayangan perdana , Gizelle mempersoalkan kenyataan yang dibuat Mia berkenaan dengannya diagnosis kanser yang berpotensi . Tetapi malam tadi, ketika dia menoleh ke belakang, Gizelle mengaku menyesal.

'Ya, saya pasti akan mengadakan perbualan itu dengannya tetapi saya hanya datang hangat dengannya dan saya tidak sepatutnya berbuat demikian dan saya meminta maaf serta-merta,' Gizelle mengesahkan.

Semasa persembahan itu juga, Gizelle mengesahkan bahawa rumahnya telah 'siap' dan berkata bahawa apabila ia berkaitan dengan persahabatan dia dan Karen, mereka 'lebih baik musim ini daripada musim lain.'

'Tetapi saya pasti ia tidak akan bertahan lama,' tambahnya.

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.