Kredit: Charles Sykes/Bravo

Gizelle Bryant dan Robyn Dixon muncul pada episod Ahad Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , tempat mereka menjamu selera Mia Thornton bergaduh dengan Wendy Osefo dan bertindak balas terhadap dakwaan kepura-puraan mengenai pengendalian keadaan mereka.

Sebelum teduhan Karen Huger untuk menyewa dan mencadangkan Wendy digunakan Peter Thomas untuk jalan cerita Suri Rumah Sebenar Potomac , ahli pelakon Gizelle berkata bahawa apabila ia datang kepada mereka perjalanan penuh drama ke Miami, peminat tidak melihat segala-galanya.

Selepas dia dan Robyn bersetuju itu Mia tidak meminta maaf kepada Wendy adalah 'kecil' pada episod 18 Disember WWHL , Gizelle menukar lagunya, mendedahkan bahawa terdapat detik penting antara kedua-duanya yang ditinggalkan daripada episod itu.

“Saya ambil balik itu. Mia memang meminta maaf kepada Wendy. Dia menghantar mesej kepadanya. Mereka hanya tidak menunjukkannya, 'jelas Gizelle. Robyn kemudian mengesahkan, 'Kami terjaga dengan teks permohonan maaf.'

Sejak episod itu disiarkan, Gizelle dan Robyn telah dituduh bertindak hipokrit kerana cara mereka seolah-olah terlepas pandang keagresifan Mia selepas bersuara menentang Monique Samuels musim sebelum berkenaan dengan pergaduhannya dengan Candiace Dillard-Bassett .'Ia adalah epal dan oren,' kata Gizelle apabila ditanya mengenai isu itu. “Monique pasti mengalahkan Candiace. Ia adalah minuman. Ia adalah air di seberang meja. Dan, mereka tidak menunjukkannya, tetapi dalam klip lain, Karen dan saya bercakap dan saya berkata, 'Mia tidak sepatutnya berbuat demikian. Itu salah sama sekali.’ Namun, saya tidak suka Wendy. Jadi saya secara dalaman kiki'd apabila ia berlaku.'

Menurut Gizelle, dia memberitahu Mia bahawa dia salah tetapi mereka 'tidak menunjukkannya.'

'Kami mengatakannya di meja,' ingat Robyn. 'Saya berkata saya fikir Mia tersilap dalam balingan minuman dan saya rasa ada beberapa konteks yang ditinggalkan kerana saya memberitahu Wendy, saya cuba memberitahunya untuk berhenti kerana saya benar-benar bimbang tentang apa yang mungkin berlaku kepadanya dengan pekerjaannya dan Saya tidak mahu dia masuk TV dan sebab itu saya berkata, 'Anda memusuhinya,' kerana saya tidak mahu dia menyebabkan Mia melakukan sesuatu yang memerlukan Wendy mempertahankan dirinya.'

Apabila menjadi tuan rumah Andy Cohen kemudian bertanya sama ada mereka fikir mereka telah mempertanggungjawabkan Mia kerana melemparkan minuman dan dompetnya kepada Wendy, Gizelle berkata sekali lagi bahawa mereka telah memberitahunya dia salah malam itu.

“Kenapa kita polis akauntabiliti? Saya tidak melihat balingan minuman segila seseorang [meletakkan tangan pada seseorang],' tambah Robyn, sambil menyatakan bahawa dia bersetuju perbandingan Monique adalah 'epal dan oren.'

Bagi peminat yang berfikir sebaliknya, Gizelle menyatakan, 'Saya tidak tahu apa yang mereka dapat.'

Beralih kepada Karen, Andy ingin mengetahui pendapatnya tentang Karen yang mencadangkan idea acara langsungnya tidak berkaitan dengan rancangan langsung dia dan Robyn sendiri.

'Dia berbohong,' balas Gizelle pantas.

Dan dia juga tidak teragak-agak apabila ditanya tentang Karen hanya memuji candeliernya selepas pengubahsuaian rumahnya.

'Nah, Karen tidak mempunyai rumah. Dia menyewa jadi dia tidak bersuara, 'kata Gizelle. “Dia ada rumah. Dia hanya menyewa jadi sehingga anda memiliki rumah, anda tidak boleh bersuara.'

Dan dia tidak selesai di sana. Selepas ditanya tentang Karen mengira tempat duduk kosong di rancangan podcastnya dan Robyn, Gizelle berkata, 'Mari kita tunggu persembahan Karen,' dan dia memutuskan, bersama Robyn, bahawa Charrisse Jackson-Jordan adalah grand dame sebenar .

Gizelle juga menyelar Karen kerana segera memberitahu Mia apa yang dia katakan tentangnya, mengatakan bahawa dia boleh memberikannya '48 jam' sebelum Robyn mencadangkan Karen 'menyalurkan anda sedikit' dengan kacaunya.

“Dia sering berbuat demikian. Karen sangat kucar-kacir musim ini — saya rasa lebih daripada sebelumnya,” jawab Gizelle.

Mengenai pemikirannya tentang ibu Candiace yang memanggilnya ular, Gizelle berkata dia masih belum bercakap dengan pelakonnya tentang diss dan mengaku tidak tersinggung.

“Kali pertama saya melihatnya apabila semua orang melihatnya. Saya fikir ia sebenarnya agak lucu. Saya tidak marah padanya,” kongsinya. 'Ia seperti, teduh Gizelle. Ia baik-baik saja.”

Kemudian, pada WWHL: Selepas Tayangan , Gizelle ditanya oleh peminat jika dia akan mengikut Robyn dalam berbaik dengan Wendy.

“Saya tidak ada masalah dengannya dia tidak akan bercakap... Tidak... apa yang saya katakan? ya. Tiada pindaan untuk saya,” dia mengesahkan.

Juga semasa siaran langsung, selepas mengatakan bahawa mengenai drama Wendy dan Peter yang sepatutnya, dia percaya Wendy 'menggunakannya untuk jalan cerita,' Gizelle menjawab kepada peminat yang ingin tahu mengapa dia berasa Chris Bassett berhutang dengannya permohonan maaf jika dia tidak melakukan kesalahan dan pergi apabila dia memintanya.

'Dia telah meminta maaf... Kerana dia salah,' dedahnya.

Kemudian, apabila ditanya sama ada dia benar-benar fikir Candiace mempunyai sesuatu yang perlu dirisaukan dengan Chris, Gizelle berkata, “Ya. Betul. Saya lakukan,' seperti yang dikatakan Robyn, 'Tidak.'

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.