Karen Huger tidak terkesan dengan Gizelle Bryant tingkah laku semasa musim kelima daripada Suri Rumah Sebenar Potomac . Malah, dia mendapati ia benar-benar 'menjijikkan' dan 'keji'.

Semasa wawancara baru-baru ini dengan Sam Bellikoff dari People Now, Karen berkongsi pendapat jujurnya tentang Gizelle sebelum mendedahkan bagaimana Ashley Darby mengejutkannya untuk yang terbaik di tengah-tengahnya drama perkahwinan dengan suami Michael Darby dan membincangkan dirinya sendiri perjuangan perkahwinan dengan suami Ray Huger .

'Saya tahu [Gizelle] adalah [di sebalik khabar angin],' Karen disahkan . 'Gizelle cuba untuk menolak cerita ini semasa kanak-kanak ini dalam kandungan ibunya... Dia harus berhenti meruntuhkan keluarga.'

Menurut Karen, dia tidak bersetuju dengan apa yang dibawa Gizelle pada musim kelimaRHOPberkenaan Monique Samuels dan keluarganya. Seperti yang dilihat peminat, Monique begitu dituduh menipu pada suaminya, Chris Samuels , dengan jurulatihnya, dan bukan itu sahaja. Ia juga didakwa bahawa Chris sebenarnya bukanlah bapa kepada anak bongsu Monique, anak lelaki Chase.

“Ia terlalu banyak. Ia menjijikkan. Ia keji dan saya tidak mahu apa-apa kaitan dengannya,” kata Karen sebagai respons kepada khabar angin itu. 'Saya tidak tahu bahawa saya mahu seseorang seperti Gizelle dalam hidup saya melainkan dia melakukan kerja peribadi untuk dirinya sendiri dan memahami bahawa anda tidak melakukannya. Ia hanya salah. Ini adalah anak yang belum lahir yang kita bincangkan musim ini yang dia serang.”Selepas menyatakan bahawa Gizelle berjaga-jaga sepanjang penggambaran, yang menjadikan produksi 'sangat tertekan,' Karen mengusik bahawa Gizelle tidak lama lagi akan menghadapi drama sendiri.

“Kehidupan Gizelle akan terbuka di hadapan dunia. Dia mahir dalam tidak berkongsi apa-apa yang benar-benar peribadi tentang dirinya selama lima tahun yang lalu [dan] kini kamera berada padanya. Saya rasa dia sangat tidak selesa dan takut,” jelas Karen. 'Tudung itu ditarik ke belakang dan orang ramai akan melihat dia siapa dia sebenarnya.'

Walaupun Karen berkata dia paling kecewa dengan Gizelle semasa musim lima, dia menyatakan bahawa dia terkejut dengan Ashley.

“Pertumbuhan yang saya lihat dalam Ashley, ia benar-benar mengejutkan saya dan saya sangat gembira untuknya. Keibuan kelihatan baik pada Ashley, 'kata Karen mengenai rakan pelakonnya, yang menyambut anak Dean pada Julai 2019.

Mengenai khabar angin penipuan yang dihadapi Michael dalam rancangan itu, Karen berkata aktiviti ekstrakurikuler Michael tiada dalam radarnya.

'Saya suka keluarga jadi mudah untuk saya mengalihkan perhatian saya kepada bayi Dean,' katanya. 'Saya memilih untuk membiarkan Ashley menjadi wanita berkebolehan yang saya tahu dia dan kawan yang saya semakin suka dan biarkan dia mengendalikan perkahwinannya.'

Di samping kesusahan perkahwinan rakan pelakonnya, Karen juga melalui beberapa ujian dengan suami Ray semasa penggambaran tetapi memilih untuk berterus terang sepenuhnya dengan penonton.

'Sebenarnya, apabila kamera mula bergolek, Ray dan saya sedang bergelut dan kami terpaksa berkongsi perkara itu,' katanya. 'Apa yang membuatkan saya selesa ialah mengetahui kuasa yang saya ada untuk membantu pasangan yang lebih muda jika mereka menghadapi ini, atau mungkin pasangan matang yang menghadapi halangan ini di jalan raya. Saya tidak akan memalsukan cara saya melaluinya. Saya ingin menjadi benar-benar jujur ​​dan telus.”

Juga semasa temu bual, Karen menimbang pertemuan Monique dengan Candiace Dillard .

'Dua kesalahan tidak membuat pembetulan dan dalam hal ini, kedua-duanya salah,' katanya.

Suri Rumah Sebenar Potomac musim kelima disiarkan pada hari Ahad jam 9 malam. pada Bravo.

Kredit Foto: Janet Mayer/StartraksPhoto.com, Kathy Hutchins/Shutterstock.com