Kredit: Shannon Finney/Bravo

Karen Huger sedang menafikan dakwaan telah mencuri Dr Wendy Osefo idea untuk garisan lilin .

Berikutan episod terbaru Suri Rumah Sebenar Potomac , yang memaparkan Wendy nampaknya tertangkap benar-benar tidak berjaga-jaga oleh berita perniagaan Karen, Karen mendedahkan beberapa maklumat latar belakang tentang syarikatnya di Instagram sebelum menyasarkan Gizelle Bryant di Twitter.

'Hello My La'Dames...Sebenarnya... semua orang tahu saya akan keluar dengan lilin wangian rumah dan set hadiah, tidak mengejutkan saya sama sekali kerana Wendy terlupa tetapi itu ok,' tulis Karen pada 29 Ogos.

Menurut Karen, Wendy sebenarnya datang kepadanya untuk mendapatkan nasihat perniagaan. Dan, walaupun pada hakikatnya dia sudah pun melancarkan perniagaan lilinnya sendiri, Karen menawarkannya begitu sahaja.

“Wendy datang kepada saya untuk mendapatkan nasihat perniagaan dan saya akan sentiasa berada di sana untuk menyokong seorang kakak! Saya berjalan dalam kebenaran saya, La'Dame oleh Karen Huger bermula [tiga] tahun lalu dengan penemuan + pembangunan + rancangan yang hebat! Dikunci dan Dimuatkan! Saya melancarkan dengan wangian dan berkongsi had Sky untuk La'Dame!! Wangian, Rambut Palsu, Lilin & Rumah.. ini adalah industri berbilion dolar; ada ruang di meja,” tambah Karen.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Karen Huger (@officialkarenhuger)

Sementara itu, di Twitter, selepas bertengkar dengan Gizelle sepanjang episod mengenai beberapa perkara, termasuk Gizelle membuat komen yang tidak jelas tentang tariannya, Karen mencadangkan Gizelle kehilangan kawan dan berpaling dengan sentiasa mengejar dia dan hubungannya dengan suami. Ray Huger .

“Terakhir kami semua periksa, anda adalah orang dalam kalangan wanita cantik dan bijak pandai ini yang kawan-kawannya berjatuhan seperti lalat! Banyak melencong?” dia bertanya .

RHOP Karen Huger Menyeru Gizelle Bryant kerana Membelok

Karen juga menangani komen 'weak b-tch' Mia mendakwa Gizelle membuat tentang Wendy (tetapi sebenarnya tidak membuat) dengan mencadangkan bahawa versi cerita Mia secara tidak langsung tepat.

“‘Weak B-tch’ atau ‘if you gonna crumble!’ Mesejnya adalah sama. Saya bersama gadis saya [Mia Thornton]. …dia masih memburukkan Wendy di belakangnya!” Karen memerhatikan Gizelle.

“Saya setuju…tapi apa yang saya tahu,” Mia menjawab .

RHOP Mia Thornton Setuju Dengan Karen Huger Selepas Gizelle Bryant Bercakap Di Belakang Wendy Osefo

Suri Rumah Sebenar Potomac musim enam disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.