Sarung tangan dimatikan secara rasmi apabila ia berkaitan dengan wanita Suri Rumah Sebenar Potomac sebagai Kate Ross sedang meletupkan bintang bersama Ashley Darby dalam catatan baru yang pedas di media sosial.

Mengenai apa yang membuat Katie kecewa, nampaknya ia ada kaitan dengan komen Ashley tentang rumahnya semasa terkiniRHOP SelepasTunjukkan. Ashley merujuk kepada rumah ladang Katie sebagai 'koyak.'

Pada 16 Julai, Katie membuka laman Instagramnya dan menyelar Ashley kerana komennya. Dalam catatan Katie, dia menuduh Ashley menutup mata untuk suaminya Michael Darby “salah laku seksual” yang didakwa. Dia juga berkata bahawa Ashley, yang hanya melahirkan minggu lepas, telah digunakan kehamilannya sebagai “perisai”.

“Saya baru sahaja menonton video di @Bravotv, rasa ia adalah salah satu pecahan selepas tayangan di #RHOP , bagaimanapun, Ashley Darby duduk di sana, kaki ke atas, bercakap s–t tentang harta saya yang indah, Sunny Hill Farm. (Hartanah dengan cara yang saya beli pada usia 27 tahun dengan harga satu juta dolar dengan wang pemodelan hasil titik peluh saya sendiri, tiada satu pun yang melibatkan pukulan seorang lelaki berusia 80 tahun),” menulis Katie. 'Saya telah menutup mulut saya tentang dia, tetapi secara jujur, bagaimana seorang wanita yang membesar dalam kemelaratan, benar-benar membesar dengan kebajikan dan ditendang keluar dari rumah sepanjang hidupnya (seperti yang dikatakan oleh Ashley Darby sebagai kisahnya) berfikir bahawa mahkotanya cukup sesuai untuk bercakap s–t tentang saya dan saya?”

Katie menyambung, 'Saya semua untuk orang yang maju, tetapi jangan menonjol seperti anda adalah sesuatu yang bukan anda. Pendera menggali wanita lain hanya untuk menutup salah laku seksual daripada suami anda, kejijikan, berlari mencari perlindungan menggunakan kehamilan untuk melindungi diri anda tidak keren. Eeeeeew! Orang yang tahu betapa ganasnya mulut dan perangainya, tahu. Ia tidak keren. Jaga mulut awak….”RHOP Katie Rost Letup Ashley Darby

Semasa minggu iniRHOP Selepas Tayangan, Ashley melemparkan sedikit bayangan tentang rumah Katie apabila bercakap tentang cangkul yang berlaku pada episod terbaru daripada persembahan itu.

“Saya fikir ia sebenarnya cukup menyeronokkan. Saya tidak pernah melihat ladang Katie, dan apabila kami tiba di sana, ia agak bercelaru untuk sekurang-kurangnya, ' berkata Ashley.

Seperti yang diketahui oleh kebanyakan peminat RHOP, Michael adalah tertuduh menangkap punggung jurukamera semasa episod malam Ahad. Dalam masa nyata, mereka caj telah digugurkan selepas peguam daerah berkata tiada bukti yang mencukupi untuk meneruskan kes itu.

Bagi Ashley, dia bertepuk tangan pada Katie pagi ini melalui Twitter. Dia juga mengambil gambar pada castmate Candiace Dilliard .

'Hello kawan-kawan saya! Perjalanan keibuan ini adalah perasaan terbaik di seluruh dunia ????! Saya telah melangkah keluar dari gelembung keamanan saya untuk mengatakan bahawa saya tidak akan melepaskan sesiapa pun pada perjumpaan ini,” tweeted Ashley pada 17 Julai. “Pesanan mel c–ch Katie dan hamster menghadap Candiace akan mendengar apa yang saya ingin katakan kemudian. ????.”

Ashley Darby membalas kepada Katie Rost

TheSuri Rumah Sebenar Potomacdisiarkan malam Ahad di Bravo pada 8/7c.

Foto Kredit: Kredit: Startraksphoto, Tony DiMaio/startraksphoto.com