Kredit: Charles Sykes/Bravo

Robyn Dixon sedang bercakap tentang tingkah laku yang dia pamerkan pada episod minggu lalu Suri Rumah Sebenar Potomac .

Selepas seolah-olah mengambil pendirian menentang Wendy Osefo di tengah pergaduhannya dengan Mia Thornton , walaupun begitu Mia yang membaling minuman pada rakan pelakon mereka, Robyn mendakwa pertelingkahan antara wanita itu 'benar-benar bukan masalah besar' pada masa itu sebelum berkongsi mengapa dia menyelar Wendy sebagai 'antagonis' dan bertindak balas kepada peminat. tuntutan kemunafikan .

“Mia salah buat membuang minuman itu . Saya harap dia tidak melakukannya. Tetapi perkara saya dengan Wendy ialah saya benar-benar mahu dia berhenti kerana saya tidak mahu dia melakukan sesuatu yang dia akan menyesal sehingga menjejaskan pekerjaan atau reputasinya,' jelas Robyn kepada HARI INI semasa temu bual 23 November.

'Saya menjelaskan kepadanya bahawa anda mempunyai lebih banyak kerugian daripada Mia,' dia menyambung. 'Apabila saya memberitahunya 'anda bersikap antagonis,' saya memberitahunya itu kerana saya mengatakan anda akan membuat dia melakukan sesuatu yang anda tidak mahu dia lakukan, kerana anda tidak mahu untuk terperangkap di dalamnya. Jadi itu semua perkara saya, dan saya kecewa kerana mereka tidak benar-benar menyatakannya.'

Selepas episod itu, ramai peminat, dan Wendy sendiri, memanggil Robyn dan Gizelle Bryant , yang turut menyebelahi Mia, kerana kelihatan baik dengan tingkah laku Mia selepas mereka sangat menentang Monique Samuels ' keganasan musim lima terhadap Candiace Dillard-Bassett .'Saya tidak faham perbandingannya,' kata Robyn sebagai tindak balas kepada tindak balas. “Bagi saya, ia adalah dua perkara yang sama sekali berbeza. … Pada pendapat saya, membaling air ke muka seseorang adalah kacau. Tetapi untuk menyamakannya dengan Monique meraih Candiace dan menumbuknya berkali-kali, saya tidak dapat membuat sambungan.'

Robyn terus mengambil perhatian bahawa Wendy lwn Mia tidak meningkat dengan cara yang sama seperti Monique lwn. Candiace .

'Ia tidak berubah menjadi situasi itu. Seperti kami tidak seperti, 'Ya tuhan, Mia yang mengerikan, atau Wendy melakukan ini.' Ia bukan salah satu daripada perkara di mana kami berpihak. Ia seperti, 'okay, ini perlu dihentikan, 'kata Robyn. 'Dengan perkara Monique, keganasan tidak OK, tetapi saya lebih kecewa tentang apa yang berlaku selepas itu dengan media sosial, manipulasi, pembohongan dan semua itu.'

Bagi persembahan Mia musim tujuh, yang termasuk menyanggah dirinya dan memberikan kenyataan yang mengelirukan, Robyn berkata dia mungkin bertindak untuk kamera.

'Sebahagian daripada saya berfikir bahawa dia tidak lupa apa yang dia katakan atau apa yang sebenarnya. Saya agak berfikir kadang-kadang dia seperti, 'OK, saya hanya akan membuat TV,'' dia mengesyaki.

Selepas ditambah keRHOPpelakon untuk musim enam, Mia membawa kawan Jacqueline Blake ke musim tujuh. Walau bagaimanapun, hubungan mereka kelihatan jauh dari stabil dalam beberapa minggu sejak itu.

'Pasti ada sesuatu,' Robyn mengesahkan. 'Saya pasti fikir seseorang itu benar-benar salah, dan ia tidak akan menjadi baik untuknya apabila orang melihatnya bermain.'

Manakala satu lagi cerita besar telah banyak dugaan yang telah timbul menentang Chris Bassett , Robyn berkata walaupun dia tidak mahu memperkecilkan perasaan Gizelle, dia tahu Chris tidak cuba melakukan apa-apa yang salah.

'Chris tidak sengaja cuba membuatnya tidak selesa, atau dia tidak mempunyai niat untuk melakukan sesuatu yang buruk, tetapi saya masih fikir adalah adil untuk Gizelle untuk berkata, 'Anda tahu, saya tidak selesa dalam situasi itu,'' dia beralasan. '[Dan] dia secara jujur ​​pada malam yang sama memberitahu saya dia tidak selesa dalam situasi itu dan mungkin merasakan keperluan untuk memberitahu Candiace. Saya berharap Candiace akan menerimanya secara berbeza.”

Menurut Robyn, dia percaya bahawa kerana tuntutan Gizelle terhadap Chris datang serta-merta selepas itu Ashley Darby memberitahunya tentang DM lewat malam yang dia terima daripada Chris, Candiace diyakini mereka bersekongkol. Dan disebabkan drama lampau Candiace dan Ashley, Robyn merasakan Ashley mungkin teruja dengan DM itu.

'Reaksi pertama saya adalah seperti, Chris tidak begitu bodoh untuk melakukan sesuatu yang ceroboh dengan musuh bebuyutan Candiace dalam rancangan itu. Dia tidak sebodoh itu. Saya pasti Ashley seperti, 'Ya, saya mendapat sesuatu!' Robyn berkongsi.

Adapun yang tinggal RHOPmusim ketujuh , Robyn mengusik, “Anda akan terhibur dan tertarik. Setiap minggu, peminat akan hilang akal di media sosial dan berdebat tanpa henti.”

Semasa permainan soalan pantas dengan TODAY, Robyn menamakan dirinya sebagaiRHOPahli pelakon yang menyebabkan paling banyak drama, membawa resit terbanyak, dan mempunyai jalan cerita yang terbaik, sebelum mengatakan ia adalah Karen Huger siapa yang paling banyak dia luahkan pada perjumpaan itu dan mengaku ingin mengucapkannya perselisihan antara Gizelle dan Candiace akan menyelesaikan dirinya sendiri.

Dia kemudian berkata dia suka untuk memilikinya Kate Ross kembali ke persembahan.

'Katie sentiasa suka bercakap, anda tidak tahu apa yang anda akan dapat. Saya ingin melihat Katie lama kembali, 'kata Robyn.

Juga semasa temu bual, Robyn memberi reaksi MichelleObama tampil ke hadapan sebagai seorangRHOPpeminat, berkata, 'Saya sedih kita terpaksa mengecewakan dia dengan pergaduhan kita kadang-kadang, jadi mudah-mudahan kita dapat mengatasinya.' Dia juga menimbang Michael Darby menjadi dikesan di resort tempat Candiace membuat persembahan di Bahamas hujung minggu lalu.

“Ia sangat rawak. Saya hampir rasa saya sepatutnya bermain seperti loteri atau sesuatu,” dia bergurau. “Bintang-bintang sejajar sekarang untuk mereka berada di hotel yang sama pada masa yang sama. Ia sangat gila. Saya ingin tahu sama ada mereka bercakap dan apa yang dikatakan.”

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.