Kredit: Eugene Gologursky/Bravo

Robyn Dixon enggan menjemput castmate Dr Wendy Osefo ke hari keseronokan keluarga selepas Suri Rumah Sebenar Potomac bintang terlibat dalam pertengkaran yang tegang. Semasa pertikaian itu, Wendy mendakwa dia tidak pernah menelefon Mia Thornton seorang pembohong (tidak seperti Robyn).

Ketika adegan itu disiarkan, ramai peminat menyelar Robyn di media sosial, mendakwa dia menghukum anak-anak Wendy dengan mengecualikan dia daripada acara itu . Salah seorang peminat kemudiannya mendoakan kematian Robyn dalam mesej yang dikongsi Robyn di media sosial.

Pada satu episod Realiti & Komik Juga podcast, Robyn membincangkan drama dengan Wendy.

'Saya tidak kisah seperti menapis diri sendiri atau mengatakan perkara yang saya fikir akan diterima baik oleh penonton,' kata Robyn, yang membesarkan 'tidak menjemput anak-anak Wendy' sebagai contoh. Walaupun dia mengakui ia bukan 'penampilan yang baik', bintang itu menegaskan bahawa dia adalah 'manusia', dan dia tidak akan berpura-pura dengan seseorang yang dia 'bertengkar.'

Robyn juga membayangkan bahagian lain perbualan, yang penonton 'tidak melihat'. Menurut ibu kepada dua orang anak, Wendy memanggilnya 'syaitan,' dan dia berkata 'semua Baltimore akan mengejar saya.'Lelaki berusia 43 tahun itu berkata dia menerima banyak mesej daripada peminat, memberitahunya bahawa anak-anak itu terlarang.

'Ya, tetapi ibu mereka tidak, jadi... maaf,' katanya dalam temu bual itu. Robyn juga seolah-olah menyebut Detik 'mik panas' Wendy (apabila penulis kononnya bercanggah dengan kenyataannya tentang Mia).

'Mereka tidak mahu, anda tahu, di luar sana mengatakan perkara yang salah,' kata Robyn. 'Tetapi mereka mahu melukis saya seperti orang jahat.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Kendrick-Reality & Comics Too (@realitycomicstoo)

Selepas seorang peminat menulis DM yang mendoakan kematiannya, Robyn disiarkan tangkapan skrin mesej itu, dan dia menulis dalam kapsyen: 'Wanita ini berharap saya mati kerana beberapa orang yang tidak tahu dia wujud. sakit. Tidak perlu mengganggunya kerana hasrat jahatnya, malangnya dia adalah salah seorang daripada ramai…Saya hanya akan terus berdoa untuk perlindungan untuk saya dan keluarga saya serta rakan-rakan pelakon saya, yang juga akan diganggu pada satu ketika dalam musim yang panjang ini kerana kami semua manusia dan jauh dari kesempurnaan, daripada mereka yang menginginkan kemudaratan dan kejahatan ke atas kita…kerana rancangan TV.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Robyn Dixon (@robyndixon10)

Mengikuti siaran Robyn, Mia seolah-olah melemparkan teduhan kepada Wendy. “Oh wow!” seru bintang itu, melalui JaysRealityBlog . 'Suruh Sepupu Wendy duduk di suatu tempat, ia tidak begitu serius.'

Candiace Dillard Bassett kemudian mengulas Twitter , “Ini menjijikkan.”

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.