NUP_195746_00206.JPG

Pada episod 23 Oktober Suri Rumah Sebenar Potomac , Dr Wendy Osefo mendakwa dia tidak pernah menelefon Mia Thornton Penipu. Kenyataan itu ditujukan kepada Robyn Dixon , yang mempersoalkan ketakutan kesihatan Mia naratif, yang mengelirukan ramai ahli pelakon. Di kelas tarian, Wendy juga menyeru Robyn kerana melabel Mia penipu.

Namun, detik mikrofon panas dari hari yang sama menunjukkan Wendy menuduh Mia berbohong. Ramai peminat bergegas ke media sosial untuk menyeru kemunafikan Wendy.

Melalui Twitter , Wendy kemudian mengakui dia 'tertangkap pada mikrofon panas.' Bintang itu nampaknya membuat jenaka, dan dia berkongsi meme dengan mata gugup yang meliar ke sebelah dengan kapsyen, 'Op.'

Selepas itu, dia mengetweet semula seorang peminat yang mempertahankan tindakannya sambil menuding jari ke arah Robyn dan Gizelle Bryant , yang mengetuai perbincangan tentang Catatan kontroversi Mia .

'Pengeluaran mendapat Wendy, TETAPI dia tidak pernah berkata dia percaya Mia,' menulis kipas itu. 'Apa yang [Wendy] katakan ialah dia tidak memanggil [Mia] penipu apabila dia melihatnya. Dia memeluknya dan itu jauh berbeza daripada apa yang Robyn dan Gizelle lakukan.”

Wendy turut mengetweet semula a penonton yang menyeru keengganan Robyn untuk menjemput anak-anak Wendy ke acara pelakon seterusnya.

'Anak-anak Wendy tidak kehilangan apa-apa,' kata penonton. “Bermesra dengan Robyn, anak-anak anda kembali lapar.”

Lelaki berusia 38 tahun itu kemudian mengetweet semula a pengguna yang mendakwa Robyn 'telah mati** salah [tentang] apa yang dia katakan... Meremehkan dan sengaja mengenepikan kanak-kanak adalah sikap menjijikkan baru.'

Pada hari yang sama, Robyn sendiri mengambilnya Instagram dan melemparkan sedikit naungan kepada ahli pelakon tertentu, yang diandaikan termasuk Wendy.

Robyn menulis dalam kapsyen, 'Saya belajar [a] bergerak di kelas tarian Ashley. Saya juga mengetahui bahawa sesetengah orang adalah palsu seperti yang saya fikirkan.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Robyn Dixon (@robyndixon10)

Mia tidak lama kemudian bertindak balas terhadap siaran itu, mengulas, “Yup. Sekurang-kurangnya saya tidak bermaksud untuk berbohong saya bersumpah! Tetapi jelas, ada orang yang mahu dunia berfikir dia sebenarnya mempunyai bahan.'

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.