Kredit: Bravo

Dr Wendy Osefo sedang menjelaskan mengapa dia mendapat sangat kecewa dengan Gizelle Bryant atas khabar angin mendakwa suaminya, Eddie Osefo , telah menipu.

Mengikuti a episod baru-baru ini daripada Suri Rumah Sebenar Potomac , yang memaparkan pasangan berbincang tentang laporan palsu , Wendy mendedahkan sebab sebenar mengapa Eddie tidak dibenarkan sebagai Karen Huger ditawarkan kemas kini pada 'pertumbuhan' mereka dan berkongsi apa yang 'mengukuhkan' persahabatan mereka.

'Anda tidak boleh bermain dengan hubungan orang ramai kerana setiap orang mempunyai kisah mereka sendiri,' kata Wendy pada episod 5 September. RHOP: Selepas Tayangan . “Kami telah melalui begitu banyak hanya untuk berkahwin, dan apabila anda benar-benar boleh berjauhan antara satu sama lain sebelum berkahwin tetapi memilih untuk memperjuangkan cinta anda, dan untuk Eddie, lawan semua orang yang dia kenal dan sayangi sepanjang hidupnya, dia keluarga, hanya untuk wanita ini dengan harapan bahawa perkahwinan itu akan menjadi menakjubkan, anda jangan bermain dengan itu.

“Reaksi saya terhadap Gizelle dan bagaimana saya bertindak balas adalah kerana anda tidak bermain dengan apa yang kami ada kerana kami berjuang keras untuk itu. Budak itu menyerahkan segala-galanya, seperti ibunya, adik-beradiknya, bukan seorang, tetapi empat daripada mereka hanya untuk bersama saya,” sambungnya. 'Dan anda fikir jika seseorang menipu dia, anda tidak akan mengutuk mereka? Dia bertuah.”

Menurut Wendy, Gizelle 'lepas mudah' kerana Eddie tidak layak untuk dibicarakan.“Jangan mainkan perkahwinan saya, tetapi yang paling penting, jangan main dengan Eddie kerana itu lelaki yang baik. Dia seorang bapa yang baik. Dia seorang suami yang baik. Saya tidak pernah bertemu sesiapa yang mengenalinya yang mengatakan satu perkara buruk tentangnya. Orang bercakap tentang saya. Anda semua boleh bercakap tentang saya. Tetapi Eddie? Jangan main-main dengan dia,” desaknya.

Semasa bahagian lainRHOP: Selepas Tayangan, Wendy membincangkan ikatan barunya dengan Karen, yang dia tidak serasi dengan selepas menyertai siri ini untuk musim kelima pada 2020. Wendy mendedahkan bahawa detik yang menentukan dalam persahabatan mereka berlaku semasa lawatan gadis mereka ke Williamsburg, Virginia.

“Selepas setiap kali itu Gizelle atau [ Robyn Dixon ] cuba untuk buli saya , Karen memberitahu saya, 'Hei, jangan risau. tak mengapa. Bergembiralah. Embrace yourself.’ Dia benar-benar mengisi kekosongan untuk saya, dalam erti kata lain,” jelas Wendy.

Bagi Karen, dia memberitahu kamera bahawa mengenai hubungannya dengan Wendy, 'Pertumbuhan itu nyata.'

“Adakah saya menjangkakan pertumbuhan sebanyak ini musim ini? Tidak. Tetapi jika kakak saya rosak, saya akan cuba memperbaikinya,” dia berkongsi detik ikatan yang mereka alami di Virginia. 'Perkara saya adalah untuk mengangkat dan membina wanita dan ia adalah masa untuk mencurahkan kepada Wendy untuk mengangkat dan membinanya dan itu mengukuhkan kedudukan kami hari ini dalam persahabatan kami.'

Suri Rumah Sebenar Potomac musim enam disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.