Suri Rumah Sebenar Potomac bintang Mia Thornton mempunyai satu atau dua musuh. Salah satunya ialah Dr Wendy Osefo , yang Mia membaling minuman (menurut a treler musim 7 ).

Satu lagi musuh ialah Jacqueline Blake – yang baru-baru ini dibawa ke rancangan itu sebagai ‘rakan’ Mia. Malangnya, persahabatan mereka seolah-olah berakhir semasa penggambaran, dan kini mereka tidak lagi mengikut satu sama lain di media sosial.

Di Instagram, Mia berkongsi siaran anti-keganasan, bersama-sama dengan video yang didakwa menunjukkan Jacqueline dalam insiden keganasan rumah tangga.

'Saya mengambil pendirian untuk TIDAK membenarkan keganasan,' tulis lelaki berusia 37 tahun itu, dikongsi oleh Ratu Bravo . “Saya tidak akan sengaja mendatangkan kesakitan kepada orang lain. Tidak ada yang ok, tiada siapa yang layak diperlakukan seperti ini.”Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Selepas membaca catatan itu, Wendy kemudian diluahkan , 'Gadis, saya tahu ANDA tidak bercakap tentang 'tidak membenarkan keganasan'. Anda melemparkan minuman kepada saya dan memukul saya dengan dompet anda beberapa kali—mematahkan 3 paku dalam proses itu.”

Dia menamatkan siaran itu dengan memanggil Mia sebagai 'kanak-kanak poster untuk keganasan.'

Mia segera membalas mesej Wendy. “Awak betul betul! Dan saya sendiri yang saya salah,” katanya. 'Saya tidak akan berpura-pura menjadi sempurna. Saya berasa amat teruk kerana bertindak sedemikian dan saya mengambil tanggungjawab kendiri.”

Kredit imej: @wendyosefo /Instagram melalui Ratu Bravo

Castmate Candiace Dillard juga memasuki sembang, menulis , 'Keadaan huru-hara!!!!' sebelum bergurau, “Kami benar-benar boleh melangkau ke perjumpaan pada ketika ini. Kami akan memberitahu anda apa yang berlaku.'

Kredit imej: @therealCANDIACE /Instagram melalui Ratu Bravo

Jacqueline sendiri kemudian menulis siaran yang seolah-olah memanggil Mia keluar.

“Aduh awak dapat saya! Saya rasa saya belajar daripada yang terbaik!” tulis Jacqueline. “Suri rumah? Nah kak Im berpendidikan kolej, memiliki rumah sendiri, tanah dan mempunyai kerjaya sendiri.”

Dia terus berkata, 'Kami berbeza. Kata bos palsu yang jelas tidak memiliki zilche. Anda adalah PENIPUAN. Dan sebagai GUTTER kerana ia mendapat. Fokus pada MESS anda sendiri.”

Dia mengakhiri siarannya dengan perkataan, 'Pinocchio.'

Kredit gambar: @Jacquel09719866/Instagram melalui Ratu Bravo

Pada musim semasa, Mia dan Jacqueline masih berkawan, dan drama yang mencetuskan kematian mereka masih belum dapat dilihat.

RHOPTontonan Langsung – Ini juga merupakan urutan tontonan langsung untuk episod baharu malam iniSuri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh , jadi sila komen dan sembang di bawah semasa episod baharu disiarkan pada 8/7c di Bravo.