Ashley Darby sedang bercakap mengenai dakwaan serangan yang dibuat terhadap suaminya, Michael Darby , dan berkongsi berita menarik tentang jantina anak pertamanya.

Sebagaimana yang dakwaan seorang jurukamera TV Bravo terus jadi topik hangat untuk Suri Rumah Sebenar Potomac pelakon, Ashley menangani skandal itu dan menjelaskan mengapa isu itu sangat mencabar untuk dia dan Michael diatasi, walaupun kes terhadapnya ditolak .

'Oleh kerana saya berasa sangat selesa di sekeliling orang yang kami buat penggambaran - krew - saya merasakan kepercayaan kami telah dicabuli, dan saya fikir Michael merasakan perkara yang sama,' jelas Ashley kepada AOL . “Kami telah membenarkan orang-orang ini masuk ke rumah kami, sangat sukar untuk menerima apa yang dicadangkan oleh lelaki ini khususnya terhadap Michael, yang sebenarnya tidak mempunyai asas dan [telah] dipecat serta-merta. Jadi, itu adalah bahagian yang mencabar bagi saya. Ia sangat sukar, kerana saya suka orang ini dan mereka adalah keluarga saya.”

Ashley juga berkata skandal serangan seksual sukar untuk ditanggung kerana dakwaan terhadap suaminya itu tidak benar.

'Semua orang mempunyai isu: isu cukai Karen, Robyn dan Juan, semua perkara itu mencabar dan sukar, tetapi ia adalah benar dan sebenarnya berdasarkan perkara yang terbukti, sedangkan ini adalah pembohongan,' jelasnya.Memandangkan Ashley dan Michael berdepan bukan sahaja dengan dakwaan jurukamera tetapi juga terpaksa berhadapan dengan situasi di hadapan kamera dengan rakan pelakon mereka yang sering kritikal, Ashley terkejut dengan cara ramai rakan pelakonnya bertindak balas terhadap dakwaan itu.

'Orang yang saya fikir akan lebih menyokong saya tidak, begitu juga sebaliknya,' katanya.

Melalui semua itu, Ashley terus membelakangi suaminya.

'Saya tahu bahawa, tidak seperti beberapa rakan pelakon saya, seperti Karen, yang melemparkan Ray yang malang di bawah bas semasa isu cukainya, saya tidak akan sekali-kali berbuat demikian kepada suami saya. Saya juga tidak akan berbuat demikian kepada suami saya dalam hal ini, sama ada,' kongsi Ashley.

Dalam berita Ashley Darby yang lain, bintang realiti hamil itu baru-baru ini mengesahkan dia dan Michael sedang mengharapkan seorang bayi lelaki.

“Inilah sayang-sayangku! Saya dan Mickey sangat gembira untuk berkongsi berita yang luar biasa ini dengan anda, sambil kami bersedia untuk hadiah yang menakjubkan ini untuk datang ke dalam hidup kami!” Ashley menulis dalam kapsyen klip video mendedahkan jantinanya di Instagram. “Kami BEYOND WORDS teruja!”

Dalam videonya, Michael dilihat melepaskan pakej kuasa, yang ternyata berwarna biru, semasa terjun udara.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Ashley Boalch Darby (@ashleyboalchdarby)

Bayi lelaki Ashley dan Michael bakal dilahirkan pada bulan Julai. Dia akan menjadi anak pertama untuk Ashley dan yang ketiga untuk Michael.

Suri Rumah Sebenar Potomacmusim keempat disiarkan pada hari Ahad jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Instagram