Ashley Darby mengadakan pesta semasa episod hari Ahad daripada Suri Rumah Sebenar Potomac dan semasa bash, Robyn Dixon membuat tuntutan yang mengejutkan terhadap suaminya , Michael Darby .

Sebelum menonton Robyn mencadangkan dia mendengar Michael berkata, 'Ya, saya akan menghisap d**knya,' Ashley bercakap mengenai drama yang akan datang dan mengakui bahawa Michael sering menjadi 'sasaran' untuk bintang bersamanya kerana sikapnya yang berpendirian.

Mula-mula, Ashley menjawab soalan tentang seksualiti Michael kerana dia menegaskan Robyn salah dengar Michael.

“Apabila saya mendengar bahawa Robyn akan bercakap tentang apa yang dikatakan Michael tentang mahu menghisap orang lain, isunya ialah terdapat percanggahan berhubung dengan apa yang Chris [Bassett] dengar, apa yang Candiace [Dillard Bassett] dengar. , dan apa yang Robyn dengar. Jadi tiga orang yang sepatutnya [ada] pada masa yang sama untuk mendengar perkara yang sama mendengar perkara yang berbeza, 'jelas Ashley kepada Hidangan Harian . 'Dan kononnya, perbualan itu dilakukan dengan Chris, yang mendengar sesuatu yang sama sekali berbeza daripada apa yang Robyn katakan Michael katakan.'

Menurut Ashley, Robyn mungkin salah tafsir apa yang Michael katakan kerana dia dan bintang bersama mereka, Candiace Dillard , telah minum sepanjang malam. Sementara itu, Ashley hardy minum sama sekali.“Saya benar-benar cuba untuk menahan diri saya dan orang lain menjadi ham. Jadi saya agak sedar, dan saya fikir, 'Saya mempunyai ingatan yang cukup baik tentang apa yang berlaku dan apa yang semua orang katakan.' Jadi itu benar-benar menarik perhatian saya kerana saya berada di sana, dan jika saya tidak mendengarnya dan saya lebih tenang daripada kamu, siapa yang harus saya percayai: telinga saya sendiri atau telinga limoncello awak?” dia tertanya-tanya.

Sepanjang masa mereka di RHOP, Ashley dan Michael telah berhadapan dengan banyak khabar angin yang menunjukkan Michael sama ada gay atau biseksual tetapi pada masa ini, Ashley, yang mengharapkan anak pertamanya dengan Michael, tidak terlalu terganggu dengan laporan yang berterusan.

“Michael seorang yang sangat berpendirian, dan itu kadangkala menghina orang dengan cara yang salah. Jadi kerana dia sangat berpendirian dan bersuara sebegitu, saya rasa itu menjadikan dia sedikit sasaran untuk beberapa wanita dan beberapa peminat,” katanya. 'Seksualitinya tidak pernah dipersoalkan untuk saya, tetapi lebih-lebih lagi fakta bahawa orang boleh mengambil kebebasan sedemikian dalam mencipta cerita tentang seksualitinya.'

Manakala Michael pula bergurau tentang merebut Ray Huger punggung di majlis perkahwinan Candiace , Ashley berkata dia berbuat demikian dalam usaha untuk menyindir seketika semasa musim pertama yang menampilkan pasangan itu di pesta yang diadakan oleh Charrisse Jackson Jordan dan pada 'gambar d**k' yang didakwanya.

'Michael sangat selesa dengan seksualitinya. Jika Michael biseksual atau berminat dengan lelaki - dia hampir 60 tahun - dia akan datang bersih dan mengakuinya. Tidak ada sebab untuk dia menyembunyikannya,' tambah Ashley. 'Dan kami sangat terbuka tentang kehidupan kami sehingga mustahil untuk menyembunyikannya pada ketika ini kerana seseorang akan tampil dengan gambar sebenar suami saya jika ia benar.'

Suri Rumah Sebenar Potomacmusim keempat disiarkan pada hari Ahad jam 8 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Instagram