Ashley Darby sedang mengandung anak pertama.

Selepas membuka tentang keguguran yang menyayat hati semasa perjumpaan musim ketiga daripada Suri Rumah Sebenar Potomac , Ashley telah mengesahkan dia dan suami Michael Darby akan menyambut bayi bersama hujung tahun ini.

'Saya sentiasa tertanya-tanya bagaimana perasaan ini - membawa makhluk di dalam badan saya - tetapi sebenarnya hamil adalah lebih luar biasa daripada yang saya bayangkan,' kata Ashley dalam satu kenyataan kepada Hidangan Harian pada 5 Februari. 'Melalui semua kesedihan kami yang lalu, ini adalah hadiah paling luar biasa yang pernah kami terima.'

Ashley turut berkongsi berita kehamilannya di Instagram dengan video khas dirinya dan Michael, serta baby bumpnya.Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Ashley Boalch Darby (@ashleyboalchdarby)

Dalam video itu, pasangan itu, yang berkahwin pada 2014, mengesahkan bayi baru mereka akan tiba pada Julai 2019.

Mengenai jantina bayi itu, Ashley dan Michael masih belum mengetahuinya.

'Kami mempunyai keputusan dalam laci meja Michael di tempat kerja, tetapi kami mungkin melakukan pendedahan seks, itu masih melambung di udara,' kata Ashley semasa temu bual dengan ORANG . “Tetapi buat masa ini, ia hanya membuat hipotesis jika ia akan menjadi lelaki atau perempuan berdasarkan degupan jantung, bentuk perut, keadaan kulit saya — semua perkara yang sepatutnya menjadi peramal jantina bayi. ”

Ashley Darby Michael Darby Pengumuman Kehamilan

Ashley Darby Baby Bump

Walaupun bayi baru itu akan menjadi anak pertama untuk Ashley, dia akan menjadi anak ketiga untuk Michael, yang berkongsi dua anak dewasa dengan bekas isterinya.

Sepanjang beberapa musim laluSuri Rumah Sebenar Potomac, Ashley dan Michael telah dilihat melalui pasang surut kerana mereka telah mempertimbangkan rancangan untuk sebuah keluarga. Dan, semasa musim terakhir rancangan itu, Michael mengakui mempunyai kebimbangan mengenai menyambut seorang kanak-kanak, atau anak-anak, bersama isterinya.

Seperti yang diingati penonton, Michael ingin memastikan dia dan Ashley stabil dari segi kewangan sebelum memulakan keluarga dan berkata dia lebih suka jika mereka pulang modal di Oz, restoran mereka di Arlington, Virginia. Kemudian, pada saat yang mengejutkan bintang-bintang mereka semasa perjumpaan semula, Ashley dan Michael mendedahkan mereka telah mula mencuba untuk mempunyai anak semasa penggambaran musim ketiga. Malangnya, mereka mengalami keguguran hanya dua minggu selepas berjaya hamil.

'Apabila saya mengalami keguguran yang tragis, Michael sangat kecewa dan saya fikir dia menyedari bahawa dia mahu mempunyai bayi lebih daripada yang dia sangkakan,' tulis Ashley dalam blog Ogos 2018. 'Itu adalah detik yang sangat istimewa untuk saya kerana sekarang saya tahu bahawa kami benar-benar membuat pilihan yang tepat untuk mempunyai keluarga bersama.'

RHOP Ashley Darby Bogel Bayi Bogel

Manakala Ashley memang hadir Andy Cohen 's Mandian bayi pada penghujung bulan lalu di Beverly Hills, California, dia menyembunyikan benjolan bayinya dengan busur yang diletakkan secara strategik sambil bergambar bersama rakannya.Suri Rumah Sejatipada majlis tersebut.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Ashley Boalch Darby (@ashleyboalchdarby)

Suri Rumah Sebenar Potomac pelakon akan kembali ke Bravo TV lewat tahun ini untuk musim keempat.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo, Instagram