Candiace Dillard Bassett mak Dorothy sedang bersuara dan menjawab tindak balas terhadap pertengkaran dia dengan anak perempuannya pada tayangan perdana musim Suri Rumah Sebenar Potomac .

Semasa lepas episod hari Ahad , Candiace dan ibunya terlibat selepas Candiace mendedahkan dia telah menjemput abang tirinya untuk perkahwinannya . Dorothy mengambil isu besar dengan itu, memetik bahawa dia berasa dikhianati bahawa Candiace cuba menjalin hubungan dengan abangnya, yang dikandung semasa perjumpaan ayah Candiace dengan wanita lain semasa dia berpacaran dengan Dorothy di kolej.

Ramai penonton hairan mengapa Dorothy sangat kecewa memandangkan dia kemudiannya berkahwin dengan ayah Candiace, selepas dia mempunyai anak lelakinya, dan mempunyai Candiace bersamanya sebelum mereka akhirnya bercerai.

Dalam satu siri catatan mengenai a Instagram RHOA halaman peminat, Dorothy mempertahankan dirinya, mula-mula memberi respons kepada peminat yang tertanya-tanya mengapa dia menghadapi masalah menerima adik tiri Candiace selepas bertahun-tahun.

“Ia bukan hak saya untuk menerima apa-apa atau sesiapa. Ia tiada kaitan dengan saya,” tulis Dorothy pada 9 Mei. “[Candiace] telah bersendirian selama 14 tahun. Saya tidak peduli dengan siapa dia mempunyai hubungan. Saya tinggal di negeri lain.”



RHOP Candiace Dillards ibu Dorothy membalas tindak balas terhadap jemputan perkahwinan abang tiri

Dorothy kemudiannya menjelaskan bahawa sebab dia sangat kecewa dengan berita jemputan itu adalah kerana dia merasakan Candiace sengaja cuba memprovokasinya.

“Saya sangat menyayangi anak perempuan saya, saya perlukan sedikit rasa hormat daripadanya. Selain itu, kami baik,” tulisnya. “Kami dalam rancangan TV, ya, dia tahu bagaimana untuk membawa drama itu. Dia melemparkan omong kosong itu ke muka saya kerana dia tahu ia akan memprovokasi saya.”

Candiace membalas jawatan ibunya dengan menulis: 'Anda perlu berhenti. Kamu hanya memburukkan keadaan.'

Ibu Candiace Dorothy menerangkan perselisihan mengenai jemputan perkahwinan

Apabila bercakap mengenai hubungan Candiace dengan abang tirinya hari ini, dia berkongsi kemas kini dalam blog Bravo terbarunya, menyatakan mereka masih dalam hubungan baik.

“Saya dan abang sihat. Saya sebenarnya tidak pernah berkongsi sentimen ibu saya tentang dia DENGAN dia kerana saya tidak pernah merasakan ia perlu. Tidak pernah ada keperluan untuk jenis negatif dalam interaksi atau perbualan kami, ' berkata Candiace. “Kami kebanyakannya bercakap tentang bagaimana kami bertindak sebagai individu apabila kami mengejar: bagaimana pekerjaannya berjalan, bagaimana usaha perniagaannya berjalan dan perkara baharu dengan saya. Kami memastikan ia ringan. Dia benar-benar kelakar dan seorang pemikir yang sangat intelek jadi perbualan kami sentiasa cenderung untuk berjalan sedikit!'

Satu episod baruSuri Rumah Sebenar Potomacdisiarkan malam ini di Bravo pada 8/7c.

Kredit Gambar: Bravo TV