Kredit: Charles Sykes/Bravo

Pada musim semasa Suri Rumah Sebenar Potomac , Robyn Dixon telah dipuji kerana bercakap benar - selepas beberapa musim didakwa berdiam diri. Daging lembunya sekarang ada bersama Wendy Osefo , yang memanggil Robyn untuk disoal siasat Mia Thornton ketakutan kesihatan .

Drama mereka tumpah ke dalam beberapa episod, kerana Robyn enggan menjemput keluarga Wendy 'Hari Keseronokan Keluarga' (walaupun Robyn kemudian berkata anak-anak boleh datang, di bawah pengawasan costar Candiace Dillard Bassett ).

Pada dia 'Ia Karen Hugersaluran YouTube , 'Grande Dame' berkata Robyn telah 'diaktifkan' musim ini. Dia kemudian berkongsi bahawa Robyn 'harus diaktifkan sebagai sidekick.'

Menurut Karen, ibu kepada dua anak itu 'harus kekal dalam peranannya,' kerana dia 'di mana-mana.' Karen juga menggelar costarnya 'sangat agresif' musim ini.

“Dan inilah wanita yang … menuduh Wendy, musim lalu, sebagai agresif. Dan saya tidak nampak pencerobohan daripada Wendy. Saya melihat pencerobohan daripada Robyn,” kata Karen. 'Dan ia bukan rupa yang bagus.'Karen menambah, 'Saya hanya berpendapat bahawa ia sangatperibadidengan Robyn, di mana Wendy bimbang.'

Seterusnya, lelaki berusia 59 tahun itu menjawab cadangan Robyn bahawa 'semua' rakan pelakon mempersoalkan ketakutan kesihatan Mia.

'Biar kita jelaskan, saya mahu ia dikenali untuk rekod, pada masa ini sedang difilemkan, saya adalah Mia's ride-or-die,' kata Karen. “Saya tidak pernah rasa begitu. Saya masih tidak berasa begitu. Saya tidak pernah menyoal Mia. Itu bukan cara saya berguling.”

Karen menyambung, 'Jelas sekali dengan Robyn, dia tidak bercakap untuk Cik Karen.'

Berkenaan keengganan Robyn untuk menjemput Wendy ke 'Hari Keriangan Keluarga,' Karen menghubungi kosnya secara langsung: 'Robyn, itu bukan Hari Keseronokan Keluarga ... saya akan [memanggilnya] 'Hari Agenda Gadis Mean.''

RHOPTontonan Langsung – Ini juga merupakan urutan tontonan langsung untuk episod baharu malam iniSuri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh , jadi sila komen dan sembang di bawah semasa episod baharu disiarkan pada 8/7c di Bravo.