Suri Rumah Sebenar Potomac bintang Monique Samuels tidak teruja dengan cara dia memberi komen Kate Ross sedang ditafsirkan oleh bintangnya, Candiace Dillard Bassett . Monique mendedahkan dia berasa seperti rakan lakonnya memutar belit apa yang dia katakan.

semasa episod minggu lepas daripadaSuri Rumah Sebenar Potomac, Candiace duduk bersama Gizelle Bryant untuk makan di restoran suaminya. Kemudian, dia terus memberitahu Gizelle tentang komen Monique yang sepatutnya mengenai penampilan Katie yang berubah.

Dalam kilas balik, Monique bercakap tentang penampilan Katie, membandingkan semangat bebasnya dengan baris dalam filemPersahabatan.Menurut Monique, nampaknya Candiace tidak menangkap rujukan itu dengan cara yang betul. Candiace telah mendakwa Monique berkata Katie kelihatan seperti watak dari filem itu, iaitu mengenai perhambaan.

“Candiace benar-benar memutar belit apa yang saya katakan apabila saya membuat komen tentang Katie. Jelas sekali saya bercakap tentang semangat Katie dan membandingkan semangat bebasnya dengan garis yang kita semua tahu dengan baik dari filem ituPersahabatan,” Jelas Monique kepada Bravo dalam blognya, yang terdiri daripada Bravo bertanya soalan tentang episod minggu lepas.

Sepanjang perbualan, Monique juga membuat perbandingan Ashley Darby , yang cenderung mempunyai gaya bohemian santai.'Apa yang saya katakan ialah, 'Dia seorang yang bersemangat bebas, seperti Ashley yang menggunakan steroid. Dia pergi dari prim and proper kepada anPersahabatan'beri kami percuma' jenis semangat.' Bagi Candiace untuk mengatakan bahawa saya merujuk kepada penampilan Katie adalah tafsiran yang sama sekali berbeza tentang perbualan sebenar yang kami ada. Candiace pasti merasakan Katie kelihatan seperti seseorangPersahabatandan menayangkan fikiran dan perasaannya kepada saya,” tambah Monique.

Menariknya, Monique percaya bahawa Candiace telah memaparkan isunya sendiri kepada orang ramai. Musim RHOP ini, penonton telah melihat Candiace bergelut dengan ibunya ketika dia cuba mendapatkan rasa hormat daripadanya.

“Dia sering melakukan perkara ini sejak kebelakangan ini (memproyeksikan isunya kepada orang lain). Saya sangat kecewa melihat 'rakan' saya membincangkan saya dengan seseorang yang dia tahu saya tidak sehaluan dan telah cuba bergerak ke hadapan secara aktif. Keseluruhan perbualan itu sangat tidak kemas,” tutup Monique.

Suri Rumah Sebenar Potomacdisiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.

Kredit Foto: Charles Sykes/Bravo