Kredit: Cindy Ord/Charles Sykes/Bravo

Wendy Osefo baru sahaja mengusik perkembangan baru dalam perseteruannya yang berterusan dengan suaminya Eddie Osefo keluarga.

Sebelum bertindak balas terhadap khabar angin berkenaan Karen Huger 's perkahwinan, membanting Gizelle Bryant kerana menjadi terperangkap pada masa lalu , dan menawarkan kemas kini tentang kesihatannya, yang Suri Rumah Sebenar Potomac ahli pelakon berkata bahawa apabila ia datang kepadanya hubungan yang tegang bersama keluarga Eddie,

“Anda pasti melihat rasa pergerakan kerana apabila saya mula-mula menyertai rancangan itu pada musim lima, itu adalah sesuatu yang kami tangani - keseluruhan keretakan antara keluarganya dan keluarga saya dan di mana ia meninggalkan kami dan perkahwinan kami - dan musim ini, kami kembali kepada itu,” dedah Wendy semasa wawancara 18 Disember dengan Kami Mingguan .. 'Ketika kami menghampiri ulang tahun penting, kami seperti, 'Nah, di manakah keluarga dalam semua ini, dan dinamik apa yang mereka mainkan dalam hal ini?''

Selepas mengesahkan keluarga Eddie benar-benar menonton rancangan itu, Wendy berkata mengenai khabar angin mengenainya Potensi perselingkuhan Karen , dia sama terkejutnya dengan penonton.

'Ia menaikkan kening saya apabila saya mendengarnya dalam treler kerana saya tidak semestinya mengetahuinya, jadi hanya untuk mendengarnya apabila anda semua mendengarnya, saya seperti, 'Dia melakukan apa? Dan inilah apa?’ Jadi saya menala seperti anda semua menala kerana saya seperti, ‘Apa yang berlaku di sana?’” Wendy mengakui.Dekat permulaan musim tujuh pada bulan Oktober, peminat menyaksikan Gizelle memberikan Wendy bahu dingin apabila dia cuba memberinya pelukan mesra di pesta Karen. Dan, melihat ke belakang, Wendy berkata bahawa tidak banyak yang berubah antara mereka.

'Selepas perjumpaan, anda mengucapkan selamat tinggal, dan kemudian anda pergi dari sana. Bukannya saya berkata, ‘Hei, kami kawan baik.’ Ia sekadar mesra kerana kami sudah dewasa,” jelas Wendy. 'Dia berkata mengerikan perkara tentang keluarga saya . Saya berkata banyak tentang dia. Tetapi saya fikir kita berdua harus dewasa dan boleh bergerak ke hadapan kerana kita masih dalam kumpulan persahabatan yang sama. Walau bagaimanapun, dari bahu yang dingin, anda dengan cepat melihat seseorang terperangkap pada masa lalu manakala orang lain bergerak ke hadapan.

Wendy juga menghadapi ketegangan Mia Thornton , yang membaling gelas air kepadanya di Miami di tengah-tengah pertengkaran mengenai Wendy hubungan perniagaan dengan Peter Thomas .

'Saya akan mengatakan bahawa diri saya sendiri, bersama-sama dengan majoriti wanita di meja, semuanya sangat terkejut dengannya kerana kami tidak merasakan itu adalah wajar, dan ia juga tidak diperlukan pada masa itu,' kata Wendy. 'Tetapi pada penghujung hari, saya adalah profesor, hunny. Anda tidak boleh mengambilnya dari saya. Jadi minum atau tidak minum, saya masih di sini.'

Mengenai Ashley Darby berpecah daripada Michael Darby , Wendy memuji rakan pelakonnya kerana 'bersifat kuat' dan mengekalkan 'persekitaran rumah yang aman untuk anak-anaknya,' dan, apabila ditanya tentang Robyn Dixon permintaan untuk pranikah dengan john dixon , Wendy berkata Robyn 'hanya membalas budi' selepas Juan melakukan perkara yang sama.

'Jika dia memberinya satu, maka kini gilirannya, dan dia yang menjadi pencari nafkah kewangan, saya rasa,' Wendy menjelaskan sebelum menjelaskan, 'Saya tidak tahu. Itulah yang dia katakan. Dia menjual topi. [Jadi] Saya tidak tahu bagaimana…”

Wendy kemudian memberi tumpuan kepada kesihatannya, dengan mengatakan bahawa selepas mengalami ketakutan kesihatan di tengah-tengah musim kelapan, dia 'bersyukur' kerana 'berasa jauh lebih baik.'

'Tetapi saya akan menasihati semua orang hanya untuk mendengar badan anda. Kadang-kadang, sebagai orang, saya fikir dalam masyarakat, kita mempunyai tanggapan ini untuk sentiasa sibuk atau sentiasa mahu melakukan sesuatu, tetapi kadang-kadang itu memudaratkan anda dan kesihatan anda, jadi musim ini anda semua melihat saya dalam masa nyata melaluinya. menakutkan kesihatan,” dedahnya.

Selain itu, semasa sembangnya dengan Us Weekly, Wendy bercakap dengannya Charrisee Jackson-Jordan sambil mengesahkan dia peminatRHOPahli pelakon.

“Saya sukakan Charrisse. Dia masuk, dan dia pasti menambah elemen baharu kepada kumpulan itu, dan ada beberapa saat di mana kami bertelagah tetapi secara keseluruhan, saya suka dia,” kongsi Wendy. 'Saya fikir dia pasti menggegarkan keadaan, secara literal dan kiasan.'

'Dia, dia dan Karen bersama, adalah minyak dan air,' tambah Wendy.

Suri Rumah Sebenar Potomac musim ketujuh disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.