Gizelle Bryant dan Karen Huger bertelagah semasa lawatan pelakon ke New Orleans dan dalam blog terbaru mereka, wanita bercakap tentang drama berterusan mereka .

Selepas Karen menyasarkan kehidupan cinta Gizelle di hadapan lelaki barunya, Steve, dan kemudian menyebutnya berakhirnya hubungan lampaunya dengan Sherman , Gizelle menuduh Karen mempunyai standard dwi-standard untuk cara dia berkelakuan semasa Karen menyelarnya kerana agresif pasif dan 'tidak bertuhan.'

'Saya sangat jengkel dengan Karen kerana dia boleh menetapkan sempadan, memilih dan memilih perkara yang dia mahu bincangkan, tetapi ia adalah satu jenayah jika orang lain melakukannya,' Gizelle menulis .

Seperti yang diingati oleh peminat, wanita itu bersetuju bahawa kehidupan cinta Gizelle akan menjadi terlarang untuk Karen kerana fakta bahawa Karen adalah kawan kepada salah seorang bekas Sherman. Oleh itu, apabila Karen ingin membincangkan perkara itu dalam suasana kumpulan, dia berasa kecewa.

“Ia adalah masa yang salah untuk dia marah, saya telah menunggu SEPANJANG HARI untuk pergi ke Cafe Du Monde. Tocang Karen tidak menghormatinya, bukan saya,” tambah Gizelle.Sementara itu, dalam blog Karen, dia memberitahu pembaca bahawa perjalanannya ke New Orleans menceritakan tentang kedudukan persahabatannya dengan Gizelle.

'Wanita ini menunjukkan dirinya sebagai FRENEMY,' Karen berkata , menyelar Gizelle kerana tingkah lakunya yang 'pasif-agresif' dan jenaka tentang cara dia bersedih.

“Beraninya wanita ini mempersoalkan bagaimana atau bila saya memilih untuk mengakui kehilangan ibu bapa saya. Adakah tiada tahap RENDAH yang wanita ini akan ambil sendiri?” tanya Karen. “Sahabat pasti menyokong, gembira saya selesa di dalam bilik saya. Ingat, saya baru sahaja mengebumikan ayah saya dua bulan sebelumnya...Sahabat akan melakukan banyak perkara yang bernas...SAHABAT TIDAK akan mengejek dan mengejek seseorang yang sedang bersedih.'

“Mungkin bila dia bermuhasabah dia akan nampak macam mana dia jadi orang yang TAK BERTAKWA! Saya akan terus berdoa untuknya,” tambahnya.

Dalam treler pertengahan musim yang baru dikeluarkan untukSuri Rumah Sebenar Potomac, Pertelingkahan Gizelle dan Karen terus menjadi topik hangat. Malah, pada satu ketika semasa mengintip, wanita kelihatan berada di puncak pertengkaran fizikal.

'Gizelle yang kucar-kacir adalah kereta api yang sentiasa tiba tepat pada masanya,' kata Karen pada satu ketika dalam klip itu.

“Gizelle lama? Dia kembali. Jadi, rasa apa, f**k Karen juga,” Gizelle mengisytiharkan dalam adegan lain.

Di tempat lain, Candiace Dillard dilihat bergaduh dengan ibunya dan suami sebagai Ashley Darby hadapi suami Michael Darby 's skandal serangan .

Suri Rumah Sebenar Potomacmusim keempat disiarkan pada hari Ahad jam 8 malam. di TV Bravo.

Foto Kredit: WENN Rights Ltd/Foto Saham Alamy, Janet Mayer/StartraksPhoto.com