Karen Huger dan Monique Samuels sedang membuka tentang apa yang akan berlaku Suri Rumah Sebenar Potomac ,menjelang tayangan perdana musim 4 malam ini di Bravo.

Musim panas yang lepas, pada permulaan pengeluaran padaSuri Rumah Sebenar Potomacmusim keempat, seorang jurukamera dituduh Ashley Darby suami, Michael Darby , daripada 'menyambar dan meraba-raba' punggungnya dan memfailkan tuduhan terhadapnya. Manakala mereka pertuduhan akhirnya ditolak , dan Ashley dan Michael lantang tentang ketidakbersalahan mereka sepanjang penyiasatan, insiden itu menjadi jalan cerita utama semasa musim keempat.

Beberapa bulan kemudian, wanita itu berkongsi pendapat mereka tentang pengalaman pahit yang mengejutkan dan memberikan butiran tambahan tentang baki musim keempat.

'Punggung besar,' usik Karen semasa berbual dengan mereka Hiburan Malam ini pada 3 Mei. “Punggung lelaki. Punggung wanita. Anda tahu, semua perkara di atas.”

'Sukar untuk tidak membuat kesimpulan, terutamanya memandangkan sejarahnya,' kata Monique sambil mengangguk kepada dakwaan penipuan yang dibuat terhadap Michael. 'Saya terpaksa menyedari bahawa, anda tahu, mereka manusia. Kami akan melaluinya bersama-sama. Saya pernah berada dalam kedudukan sebelum ini di mana orang cuba menilai atau menghakimi. Kami semua pernah ke sana. Jadi ia seperti semua orang mendapat giliran.'Manakala Karen mempunyai masalah dengan Ashley pada masa lalu , dia merasakan dia 'adil' dalam pendekatannya terhadap situasi itu dan mengharapkan Michael benar-benar dibenarkan semasa mereka membuat penggambaran.

'Apabila anda melihatnya dalam berita, ia, seperti, tuduhan sebenar dibangkitkan, ia sangat nyata,' ingat Monique. 'Dan kemudian untuk mengetahui bahawa ia akan memainkan kedua-dua cara pada kamera? Saya sangat berminat untuk melihat bagaimana ini berlaku. Apabila anda melihat kamera dan orang yang berada di rumah anda, dan kemudian ia membolehkan anda menyedari bahawa, wow, saya benar-benar tidak mengenali orang yang berada di rumah saya yang saya bekerjasama. Dan kemudian sisi lain ia seperti... seperti, ia hanya cantik, seperti, sukar dipercayai.'

Walaupun Karen berkata dia 'adil' kepada Ashley dalam hal tuduhan serangan seksual terhadap suaminya , dia juga berkata bahawa Ashley telah 'pendendam, berniat jahat, dan pembohong' untuk tiga musim yang lalu . Walaupun begitu, Karen memuji Ashley kerana berjalan dalam kebenarannya semasa musim keempat dan memahami bahawa 'beberapa perkara yang dia lakukan pada masa lalunya tidak boleh diterima.'

'Dia membuat - cuba membuat - menebusnya,' tambah Karen.

Mengenai perkara yang akan dilihat peminat semasa musim keempat, selain daripada drama yang mengelilingi Ashley dan suaminya, Monique berkata akan ada 'banyak pasang surut' dan 'bolak-balik' manakala Karen berkata akan ada 'banyak pengampunan .”

'Anda akan melihat kami sebenarnya, seperti, melalui gerakan,' kata Monique. 'Ia bukan seperti kita melihat ke belakang dan merenung dan kita, kita mendapat fikiran dan idea kita bersama-sama. Seperti, anda benar-benar menyaksikan, satu hari kami berasa seperti ini, keesokan harinya, kami berasa begitu. Jadi, anda akan benar-benar melihat bagaimana kami memproses maklumat yang kami terima.'

Selepas mengaku membuat kemajuan dengan Ashley, Karen menjelaskan bahawa dia dan Gizelle Bryant adalah masih tidak berada di tempat yang baik dengan menyatakan bahawa walaupun dia melihat 'pertumbuhan peribadi' dalam setiap orang, Gizelle adalah pengecualian kepada kenyataan itu.

Suri Rumah Sebenar Potomacmusim keempat tayangan perdana malam ini, 5 Mei jam 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Janet Mayer/StartraksPhoto.com, INSTARimages.com, Instagram

BERITAHU KAMI – ADAKAH ANDA TERUJA MENGENAI MUSIM BARU RHOP?!