Selepas peristiwa turun naik turun naik minggu lepas Suri Rumah Sebenar Potomac , Candiace Dillard Basset dan Monique Samuels mengalihkan perlawanan jerit mereka dari skrin kecil ke ayat Twitter.

manakala TV Bravo disiarkan episod terbaru daripadaRHOPAhad lalu, Candiace dan Monique terlibat dalam perang Twitter apabila Monique secara langsung Tweeted bersama episod itu. Dalam episod itu, hari yang menyenangkan di Katie Rost' ladang itu bertukar menjadi perbalahan habis-habisan apabila Candiace dan Monique bergaduh apa yang berlaku pada majlis makan malam 'gerbang zakar'. , dan bagaimana Monique terus mengalaminya Ashley Darby 's kembali melalui semua itu.

Tetapi tidak sampai suri rumah yang hamil tweet bahawa Candiace 'menembak' untuk Ashley sepanjang musim yang Candiace cukup marah untuk Tweet kembali.

Monique kemudiannya meneruskan untuk menghantar, “Oh dan jangan lupa bahawa anda mahu dia tinggal [di majlis makan malam] supaya anda semua boleh menjatuhkan bom kepadanya tentang suaminya. Awak mengaku itu pada persembahan selepas itu.”

Tetapi Candiace pantas melompat ke arah Monique, memanggilnya 'peragawati palsu yang bersedia untuk sebarang peluang untuk melompat dan kelihatan seperti Ibu Theresa.'

Candiace terus membuat tweet, menjelaskan bahawa dia berpendapat Monique adalah palsu dengan mendapat sokongan Ashley musim ini. Seperti yang diketahui oleh kebanyakan peminat RHOP, Monique dan Ashley bertelagah tahun lalu selepas Ashley menyiratkan Monique mungkin mengalami masalah minum, sesuatu yang Monique dinafikan sekeras-kerasnya.

Tetapi kemudian, seorang peminat memanggil Monique kerana mengugut untuk menyeret Candiace dan membaling botol ke kepalanya sebagai 'kelakuan wanita yang tidak dewasa.' Monique menegaskan bahawa tidak seperti Candiace, dia boleh meminta maaf apabila dia salah.

“Saya tidak memaafkan tindakan saya. Saya adalah orang pertama yang mengakui bahawa saya meletupkan badan tetapi saya juga seorang wanita yang cukup untuk meminta maaf dan bergerak ke hadapan kerana saya manusia,” tulisnya.

Tidak lama kemudian, Monique mengakui bahawa menonton rancangan musim ini 'sangat mendedahkan,' sambil menambah bahawa dia dan Candiace tidak lagi bercakap.

Tweet bermusuhan ini membuktikan Candiace dan Monique masih jauh dari hujah ini dalam masa terdekat.

Suri Rumah Sebenar Potomacdisiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.

Kredit Foto: INSTARimages.com, Instagram