Kredit: Instagram

Dr Wendy Osefo adalah tetamu pilihan pada episod malam Ahad Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung . Semasa penampilannya, yang diikuti episod terbaru daripada Suri Rumah Sebenar Potomac , dia berkongsi pendapatnya tentang drama yang berterusan antara rakan-rakannya, Gizelle Bryant dan Karen Huger .

Selain menjawab dakwaan Gizelle potensi kemunafikan , Wendy bertindak balas terhadap komen Gizelle tentang perkahwinannya sendiri sebelum meneruskan untuk menangani beberapa isu lain yang berkaitan dengan persembahan, termasuk Candiace Dillard-Bassett perbincangan untuk mula bekerja dengan suaminya, Eddie Osefo perhubungan bersama keluarganya , dan Mia Thornton 's flip-flopping pendapat Gizelle.

'Saya rasa Gizelle suka membelok dan dengan membelok, itu bermakna dia boleh bertanya soalan kepada orang lain kerana itu menghilangkan perhatiannya,' kata Wendy kepada seorang pemanggil yang bertanya mengapa Gizelle boleh mengulas tentang bintang bersamanya. ' perkahwinan pada 15 Ogos episod WWHL .

Menurut Wendy, dia merasa lucu bahawa Gizelle mempunyai banyak perkara untuk dikatakan tentang perkahwinan orang lain sambil mengelak soalan tentang dia perkahwinan yang gagal kepada Jamal Bryant .

'Ia sentiasa lucu apabila orang bercakap tentang perkahwinan tetapi mereka tidak berjaya berkahwin,' kata Wendy.Kemudian, semasa WWHL: Selepas Tayangan , Wendy disoal tentang keputusan Candiace untuk membayar suaminya Chris Bassett dalam 'rampasan', dan bukannya wang tunai, dan dia bertanya sama ada dia membayar Eddie sebagai 'rampasan' untuk perniagaan lilinnya.

'Eddie selalu mendapat harta rampasan tetapi saya fikir saya tidak terlibat dalam perniagaan orang yang sudah berkahwin jadi bagaimana dia membayar suaminya, itu urusannya,' kata Wendy.

Meneruskan tentang Eddie, yang berkhidmat sebagai pelayan bar tetamu pada malam itu, Wendy menawarkan maklumat terkini tentang hubungannya dengan keluarganya.

'Mereka telah menghubungi Eddie baru-baru ini dan mereka telah mengadakan beberapa perbualan dan saya hanya menantikan ke mana arahnya,' katanya.

'Tidak begitu dengan ibu bapa saya,' jelas Eddie. “Adik-beradik saya sebenarnya menghubungi sedikit hanya untuk bercakap tentang ‘bagaimana keadaannya?’ tetapi sejak itu… Kami cuba merapatkan jurang itu.”

Selepas itu menyatakan bahawa prestasi Mia di tiang penari telanjang akan menunjukkan dia mempunyai pengalaman, dan pengalaman 'gred-A' pada itu, yang dia nafikan, Mia mempersoalkan pendapatnya yang flip-flopping tentang Gizelle.

'Anda tahu, saya fikir kumpulan ini dipenuhi dengan wanita dengan personaliti yang kuat dan cara ia berlaku kelihatan aneh. Sebab selalunya bila kita cucuk kaki kat pasir, kita cucuk kaki kita kat stand. Jadi saya terkejut melihat betapa cepatnya ia berubah. Anda boleh mengubah fikiran anda, ia hanya kepantasannya,” jelas Wendy.

Pada akhir episod, Wendy mengakui dia tidak faham mengapa Candiace tidak meletakkan Askale Davis dan Robyn Dixon di rumah yang sama semasa lawatan pelakon mereka ke Williamsburg.

“Itu soalan yang bagus dan saya ingin tahu. Kerana mengapa saya berada di pondok?” dia tertanya-tanya, mengusik bahawa peminat mungkin tidak lama lagi akan melihat dia pergi dari 'Zen Wen ke Wen on Ten.'

Suri Rumah Sebenar Potomac musim enam disiarkan pada hari Ahad pukul 8/7c di Bravo.