Meredith Marks terbuka tentang dia hubungan yang tegang dengan Lisa Barlow dan perkahwinannya kepada Seth Marks semasa muncul di podcast minggu lepas.

Kerana dia dan Lisa kekal terasing mengikuti mereka drama musim dua , yang Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake ahli pelakon mendedahkan dia kecewa tentang lebih daripada Detik mikrofon panas Lisa sebelum menawarkan kemas kini tentang perkahwinannya dengan Seth, mengatakan bahawa mereka berdua memerlukan banyak 'kerja dan terapi' untuk mereka berdua sampai ke tempat yang baik.

“Ia sukar kerana anda boleh melihat tantrumnya. Itu adalah satu saat dan ia tidak semestinya menentukan hubungan,' Meredith bermula dalam klip episod 16 November. Sekeping Sampingan dengan Melissa Pfeister podcast dikongsi di Instagram.

Menurut Meredith, dia percaya setiap orang adalah 'manusia' dan membuat 'kesilapan.'

'Bagi saya, itu sendiri bukanlah perkara yang besar... Ia seperti, 'Baiklah, ia adalah apa adanya,'' jelasnya.Yang berkata, apabila ia datang kepada dia hubungan dengan Lisa , sebab mereka tidak boleh bergerak ke hadapan dengan persahabatan adalah lebih daripada detik mikrofon hangat Lisa.

'Saya lebih bermasalah dengan semua perkara yang saya berikan faedah keraguan kepada Lisa sebelum saat itu dan sekali lagi selepas saat itu,' kata Meredith. 'Dan itulah yang mewujudkan lebih banyak kesukaran untuk saya.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Side Piece Podcast (@sidepieceshow)

Juga semasa kemunculan podcast, Meredith menyifatkan status semasanya dengan Seth sebagai 'penomenal', mengatakan mereka dapat bergerak ke hadapan daripada mereka. kesusahan rumahtangga dengan bantuan ahli terapi pasangan.

'Ia adalah kerja keras dan tiada yang mudah,' Meredith dinyatakan . 'Cinta itu sentiasa ada tetapi kami tidak berhubung dan berkomunikasi. Sebaik sahaja lingkaran itu bermula, ia menjadi lebih teruk dan lebih teruk, jadi ia memerlukan banyak kerja dan terapi. Kami tidak berjumpa ahli terapi pasangan kami selama lebih setahun sekarang. Kami sangat baik sekarang. Kami jelas mempunyai hujah kami tetapi kami dapat menyelesaikannya sendiri. Ia satu kemajuan besar bagi kami.”

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.