Kredit: Charles Sykes/Bravo

Heather Gay mengalami kesukaran menonton musim ketiga daripada Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City .

Di tengah-tengah dia perselisihan yang berterusan dengan bekas bestie Whitney Rose , Heather bercerita tentang cabaran yang dihadapinya semula drama itu , mengakui bahawa dia berasa ngeri untuk menjerit kepada Whitney semasa perjalanan gadis mereka ke Scottsdale, Arizona, sebelum menjelaskan keputusannya untuk berdiam diri Jen Shah dan mengusik memoir barunya.

'Saya kebanyakannya hanya suka menyalahgunakan toksin dan menangis ke bantal saya dan anda meletakkan telefon anda,' jelas Heather kepada Anak ayam di Pejabat bagaimana dia mengelak daripada kecewa tentang sesuatu untuk kali kedua. 'Itu agak keseronokanSuri rumah. Ia tidak menyeronokkan untuk merasainya tetapi ia menyeronokkan untuk berada di dalamnya, keseluruhan proses, dan saya hanya mahu melihat apa yang berlaku seterusnya.”

Menurut Heather, dia tidak sabar untuk mengetahui lebih lanjut isu berlarutan dia dengan Whitney kerana, seperti yang dia nyatakan, 'Saya sedang mempelajari perkara tentang perasaan dia tentang persahabatan kami setiap episod dan itulah yang menyukarkan.'

“Saya menontonnya semula dan saya rasa… saya berasa ngeri. Mengerikan,' dia meneruskan pertengkarannya dan Whitney di Arizona. “Saya sangat kecewa dengan [ Lisa Barlow ] khabar angin tetapi ia hanya menimpa fakta bahawa dia masih berasa, terharu semua perkara penyalahgunaan bahawa dia telah mendedahkan kepada kita.'Kerana Whitney berkata dia tidak mahu bercakap mengenainya, Heather percaya perbualan itu bergerak. Tetapi malangnya, Whitney tidak merasakan perkara yang sama dan akhirnya menuduh Heather 'mempersenjatai' kesakitannya.

'Saya hanya berasa ngeri tentang cara saya bercakap dengannya. Saya fikir saya kelihatan teruk, hanya jahat dan marah. Saya hanya tidak suka melihatnya, 'katanya. “Ia tidak berasa baik dan saya hanya mahu bersikap lebih baik kepada rakan saya. Dia adalah orang kegemaran saya dalam rancangan itu. Dia adalah satu-satunya orang saya dan jadi saya tidak menyukainya dan saya tidak suka menontonnya kembali.'

Semasa wawancara lain dengan New York Live , Heather mengakui ia 'lebih sukar' menontonROSLCbermain daripada menjalaninya kerana 'kamu hanya pingsan' dan 'tidak ingat detik-detik itu'.

'Ia adalah sukar,' dia berkongsi. “Lebih sukar sekarang melihat ia dimainkan semula dan kemudian melihat apa yang dikatakan semua orang di belakang tabir dan saya berasa ngeri. Saya benci melihat saya menjerit pada [Whitney]. Saya benci melihat pergaduhan mabuk seperti itu dan saya hanya mahu menjadi baik semula.”

Selepas menyatakan bahawa khabar angin rancangan itu adalah seperti 'vorteks,' Heather berkata bahawa dia tidak mempersoalkan keputusannya untuk berpegang pada Jen di tengah-tengah drama undang-undang dia walaupun selepas castmate dia mengaku bersalah melakukan penipuan .

'Saya hanya tidak menganggap, 'Oh anda melakukan sesuatu yang salah? Lepas tu saya tak boleh jadi kawan awak.’ Itulah yang awak buat untuk kawan. awak muncul. Dan saya tidak menilai,” dia mengesahkan. 'Saya muncul untuk [Jen].'

Bagi bukunya yang akan datang,Mormon Buruk: Sebuah Memoir, Heather mengesahkan ia sudah lengkap.

“Ia akan keluar dan tersedia. Orang ramai membuat prapesanan sekarang. Saya sedang merakam buku audio minggu depan... Saya takut membacanya untuk buku audio,” usiknya. “Ada perkara dalam buku ini yang akan mengejutkan sesetengah orang dan mengejutkan sesetengah orang. Saya agak menarik kembali tudung dalam perjalanan saya sebagai Mormon yang taat kepada Suri Rumah Sejati, yang merupakan penurunan yang agak curam atau meningkat… walau bagaimanapun anda melihatnya. Dan ia bercakap tentang kepercayaan saya dan proses menemui diri anda selepas umur 40 tahun.”

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.