Jen Shah menggunakan laman Twitternya pada malam Rabu untuk membuat dakwaan mengejutkan terhadapnya Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake castmate Lisa Barlow .

Seperti Lisa dan Whitney Rose muncul pada Tonton Apa Yang Berlaku Secara Langsung , di mana mereka membincangkan dua anak yang dikongsi Jen dengan suami Sharrieff 'Jurulatih' Shah dan menyebut Jen persahabatan yang 'mudah'. dengan Meredith Marks , Jen menandai Lisa dalam siaran, mengatakan dia tidak mahu sesiapa mengawasi anak-anaknya yang memanggil mereka 'perkataan-n.'

'Saya tidak mahu sesiapa yang menjaga anak-anak saya yang memanggil mereka perkataan-n,' Jen tweeted pada 28 September, minggu selepas pertama kali mencadangkan bahawa salah seorang daripadanyaROSLCbintang bersama ' memanggil anak lelakinya 'n-perkataan .'”

RHOSLC Jen Shah Menuduh Lisa Barlow Menggunakan N-Word

Semasa episod RabuWWHL, tuan rumah Andy Cohen menyoal Lisa dan Whitney sama ada mereka akan terus berhubung atau tidak suami Jen dan dua orang anak, Sharrieff Jr. dan Omar Shah , jika dia dihantar ke penjara .



“Saya tidak begitu mengenali anak-anak Jen tetapi saya fikir mereka melakukan perkara yang hebat dan jika saya melihat Jurulatih saya sentiasa bersikap sangat baik kepadanya. Dia sangat baik kepada saya,” jawab Lisa.

Sementara itu, Whitney berkata, 'Jika anak-anaknya memerlukan apa-apa, saya akan berada di sana untuk anak-anaknya.'

Dalam tweet lain, Jen nampaknya tertanya-tanya mengapa Lisa dan Whitney bercakap tentang keluarganya sama sekali.

“Hei [Lisa Barlow dan Whitney Rose] apa yang kamu katakan tentang anak-anak saya pada [WWHL]????” dia bertanya .

RHOSLC Jen Shah Reaksi terhadap Lisa Barlow dan Whitney Rose Berbincang Kanak-Kanak di WWHL

Juga di Twitter di tengah-tengahWWHLepisod, yang mengikuti tayangan perdana musim ketiga daripadaRHOBA, Jen bertindak balas kepada Lisa mengatakan persahabatannya dengan Meredith adalah 'mudah'.

“Selesa. Jika benar itu adalah yang paling lama dua tikam belakang kawan baik ini pernah merahsiakan,” Jen menulis .

RHOSLC Jen Shah Bereaksi terhadap Lisa Mengatakan Persahabatannya Dengan Meredith adalah mudah

hidupWWHL, selepas Andy menyoalROSLCcastmates tentang Sokongan Meredith untuk Jen walaupun selepas dia mengaku bersalah atas penipuan selepas didakwa berjalan selama bertahun-tahun skim telemarketing , Whitney berkata hubungan mereka 'tidak masuk akal' kerana Lisa berkata ia datang sebagai satu kejutan.

“Sekiranya anda menonton episod Vail tahun lepas, Meredith benar-benar kecewa kerana tiada siapa yang mempercayainya atas semua kesalahan Jen… Selepas semua yang dikatakan dalam Vail, seperti, bersorak di dalam tab mandi, semua yang dia katakan di dalam almarinya, saya terkejut . Ia adalah hubungan yang memudahkan,' kata Lisa.

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga tayangan perdana Rabu, 28 September, pada 9/8c di Bravo.