Kredit: Chris Haston/Bravo, ACE/INFphoto

Di BravoCon 2022, Jen Shah berjalan tanpa sewenang-wenangnya Hakim Tamra 's bilik hotel dan mula menggunakan skuad glamnya - menurut Tamra. Jen, yang baru-baru ini mengaku bersalah atas penipuan, dilaporkan tidak dijemput ke persidangan itu.

Jen ada dibayangkan secara terbuka , bagaimanapun, bahawa Tamra berbohong tentang beberapa cerita BravoCon, walaupun Tamra menafikannya. Sekarang, yang Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake star sedang membuka tirai di sebalik apa yang sebenarnya berlaku di bilik hotel itu.

Sebelum menangani dakwaan Tamra, Jen melemparkan sedikit naungan kepadanyaDua T Dalam Podpodcast dengan Teddi Mellencamp .

“Dengar,Dua P**sies Dalam Pod, biar saya luruskan rekod, atau apa sahaja nama mereka,” luah Jen pada episod Naik dan Adam! di YouTube.

Dia menafikan walaupun mengetahui itu adalah bilik Tamra. Menurut Jen, selepas tiba di BravoCon, dia menghantar mesej teks Heather Gay dan rakan kongsi perniagaan Heather, bertanya di mana mereka berada. Dia mendapat teks kembali yang mengatakan, ''Mari ke bilik 610,'' jadi itulah tempat dia pergi.Sebaik sahaja di dalam bilik, dia menemui 'Dua Pu**ies Dalam Pod dan semua orang lain yang ada di sana... Saya tidak tahu,' kata bintang itu.

Dia kemudian mencadangkan sebab untuk dakwaan pembohongan Tamra. 'Saya fikir, anda tahu, sesetengah orang hanya perlu melekat pada seseorang yang menjadi sohor kini, kerana mereka, mereka tidak dan belum pernah pergi dalam beberapa tahun kebelakangan ini.'

Pada Tamra Instagram Cerita, dikongsi oleh @LoveAndyC di Twitter , bintang itu bertepuk tangan pada dakwaan Jen.

'Hanya cuba membuat anda berasa seperti di rumah sayang,' tulis Tamra, yang kelihatan menarik perhatian kepada hukuman Jen yang akan datang selepas pengakuan bersalahnya. 'Saya dengar mungkin dikelilingi oleh sekumpulan P tidak lama lagi.'

Dia menyertakan beberapa emoji kucing dan meme seseorang yang melambai selamat tinggal.

Kemudian dalam temu bual Jen, bintang Salt Lake City itu bercakap tentang video TMZ baru-baru ini yang menunjukkan dia menjerit kepada seseorang di khalayak ramai. Apabila rakaman itu dikeluarkan, peminat membuat spekulasi dia menjerit kepada ahli keluarga kerana dia telah menjerit perkataan 'suami' beberapa kali.

Dalam temu bual itu, Jen mendakwa 'seseorang di Salt Lake' dihantar dalam video itu kepada TMZ, tetapi sesiapa yang merakamnya 'tidak menangkap keseluruhan... kejadian.'

Dua minggu sebelum dikeluarkan, TMZ menghubungi ejen Jen (serta ahli pelakon lain), dan outlet itu tidak mengetahui konteks pergaduhan itu, dakwa Jen.

Dia mendakwa 'tiada seorang pun dalam keluarga saya berada di sana,' bertentangan dengan spekulasi.

Selepas makan malam yang tenang dengan seorang rakan, Jen keluar dari restoran dan melihat kumpulan yang kelihatan mabuk, yang 'menjerit dan menjerit' kepada pasangan gay yang nampaknya sudah berkahwin, dakwa Jen.

'Jadi saya terlibat,' katanya, 'kerana saya cuba memastikan pasangan gay ini sampai ke kereta mereka dengan selamat juga.'

Video TMZ bermula kira-kira 'tiga perempat' sebelum kejadian itu, kata Jen, yang mendengar 'kata-kata gay,' yang membuatnya kecewa.

'Ya, saya panas. Kerana ia tidak terkawal,” jelas Jen. 'Pasangan gay berasa terancam.'

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.