Pada episod terbaru Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake , Heather Gay dijemput Angie Harrington kepada skip pelakon selepas rakan itu didakwa menyebar khabar angin menipu kira-kira Lisa Barlow . mengikut Whitney Rose , Angie mendakwa Lisa tidur dengan seseorang untuk Tiket Utah Jazz .

Di puncak gunung, Heather mendakwa dia tidak memikirkan Lisa apabila dia menjemput Angie. Akhirnya, ketika Angie cuba mendekati Lisa (yang pernah menjadi kawan rapatnya), Lisa menunjukkan dia tidak berminat dengan perbualan.

Semasa episod itu disiarkan, Lisa membalas a Twitter pengguna yang mendakwa Lisa 'mempunyai hak' untuk kecewa dengan Heather. Peminat juga menuduh Heather mendalangi 'persediaan.'

'Yup,' tulis Lisa.

Seorang lagi peminat menyeru Lisa kerana hipokrit berhubung kemarahannya terhadap Angie kerana Lisa sendiri menyebarkan khabar angin Meredith Marks . 'Bukankah anda periuk memanggil cerek hitam??' bertanya@Geniro2004. 'Anda berbohong pada Meredith seperti anda mendakwa Angie berbohong pada anda, namun, Meredith sepatutnya memaafkan kebencian anda dan anda tidak boleh memaafkan Angie?'

Lisa menjawab , “Oh dan saya tidak mengharapkan pengampunan. Tetapi pada ketika ini saya rasa dia sudah melampaui batas.”

Kemudian, Lisa bercakap dengan peminat lain yang menuduhnya hipokrit. “Mengapa @LisaBarlow7 berkawan dengan [Whitney] yang kini telah meningkat tiga kali ganda pada khabar angin Barlow Lisa ‘Tiket Jazz’, tetapi marah kepada [Heather] dan [Angie] yang kedua-duanya menafikan khabar angin itu?” kata pengguna itu. “Mengelirukan!”

Dalam keadaan samar tindak balas , Lisa mengisytiharkan, 'Anda akan lihat.' Dia nampaknya mengusik acara masa depan dalam musim ini.

Petang yang sama, Lisa tweeted apa yang kelihatan seperti penggalian lain pada Heather mengenai persahabatannya dengan Angie.

“Seorang kawan kepada semua; bukan kawan kepada sesiapa,” tulis Lisa.

Seorang peminat kemudian mempersoalkan mengapa Lisa 'taksub' dengan Heather. Lelaki berusia 47 tahun itu bertepuk tangan dengan teduh tindak balas : 'Saya tidak tahu mengapa Heather taksub dengan saya.'

Lisa, nampaknya, mempunyai beberapa sekutu yang tinggal dalam pelakon. Whitney, yang kini penyokong terbesarnya, juga kelihatan kehilangan kawan. Ramai peminat percaya pakatan baharu mereka dicipta untuk kemudahan.

Suri Rumah Sejati Kota Salt LakeTontonan Langsung– Ini juga merupakan urutan tontonan langsung untuk episod baharu malam ini ROSLCmusim ketiga , yang disiarkan di Bravo pada 9/8c. Jangan ragu untuk berkongsi pendapat anda dalam sembang kami di bawah semasa episod itu disiarkan.