Kredit: Charles Sykes/Bravo

Lisa Barlow menutup tuntutan mempunyai menggunakan perkataan-n terhadap Jen Shah anak lelakinya pada malam Rabu di Twitter.

Di tengah-tengah episod terbaru Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga, Lisa berkongsi beberapa mesej dengan peminat dan pengikutnya, salah satunya menyebut khabar angin yang disebarkannya Meredith Marks . Dia juga berkongsi mesej tentang etika kerja anaknya, Jack Barlow , yang dilihat mempersoalkan masa depannya di kolej, dan banyak lagi.

'Lisa sangat taksub dengan mengatakan perkara yang salah,' anROSLCpenonton menulis di Twitter pada 12 Oktober.

Tetapi selepas peminat lain berkata, 'Ini membuktikan dia 100% memanggil anak [Jen] perkataan jahat itu,' Lisa menegaskan dia tidak menggunakan cercaan sedemikian , seperti yang Jen tersiratkan sebelum ini.

'Saya TIDAK dan TIDAK akan PERNAH,' Lisa menjawab .RHOSLC Lisa Barlow Nafi Menggunakan N-Word Terhadap Jen Shah Sons

Lisa kemudian bertindak balas kepada peminat yang memberikan tangkapan skrin daripada episod terbaru dan menyebut bagaimana Lisa mendakwa bahawa dia tidak mengada-adakan perkara yang dia katakan semasa dia terkenal bunyi mic panas menentang Meredith dalam musim kedua.

“Saya tidak mengada-ada. Saya mengulangi apa yang dikatakan berulang kali. Penerbit bertanya kepada saya kerana semasa makan malam di [Arizona], Meredith berkata, ‘Anda mengada-adakan ini.’ Saya minta maaf kerana mengulangi dan meminta maaf atas apa yang saya katakan,” Lisa dijelaskan , bersama-sama dengan klipWWHLdi mana dia dilihat menamakan Jen sebagai sumber khabar angin.

Dalam tweet lain, Lisa berkongsi satu siri foto dirinya dan keluarganya, memberitahu penonton dalam taliannya imej yang menggambarkan 'perkara yang mencetuskan'.

'Ia dipanggil kerja keras,' katanya.

Salah seorang pengikutnya kemudiannya kelihatan menyasarkan keraguan Jack untuk pergi ke kolej, bertanya, 'Adakah anak anda sentiasa dicetuskan?' Sebagai tindak balas, Lisa menjelaskan dengan jelas bahawa pemikiran anaknya tentang melanjutkan pelajarannya tidak menunjukkan etika kerjanya.

“Tidak. Dia bekerja keras,” dia menjawab .

RHOSLC Lisa Barlow Mempertahankan Anak sebagai Pekerja Tegar

Juga di Twitter pada malam Rabu, Lisa membalas peminat yang membandingkan Meredith dengan Suri Rumah Sebenar Beverly Hills newbie Diana Jenkins , yang dikhabarkan akan keluar dari rancangan itu selepas mendapat sisi buruk daripada sejumlah rakan pelakonnya .

“Meredith jatuh ke dalam perangkap Diana. Anda adalah rakan sekerja dan perlu bergerak ke hadapan dalam beberapa kapasiti atau rancangan itu tidak berfungsi. Tiada siapa yang mahu melihat anda memaksa Suri Rumah yang lain untuk merenung sepanjang musim!” kata peminat.

'Betul,' Lisa bersetuju . 'Ia mengelirukan dalam klip. Dia pada dasarnya berkata mengakui anda mengada-ada dan berbohong. Dalam temu bual saya ditanya sama ada saya mengada-ada- saya berkata, ‘Tidak, saya tidak mengada-ada.’ Saya bersalah kerana mengulanginya dan memohon maaf kerana pernah mengatakannya. Tonton makan malam konvo van [musim kedua] di Zion dan parti VIDA berakhir.”

Dan selepas peminat yang sama mengucapkan terima kasih kepada Lisa kerana 'menjelaskan' dramanya dengan Meredith dan Jen, yang didakwa mendorong detik mikrofon panasnya, dia dikongsi dua emoji hati dan emoji tangan berdoa.

RHOSLC Lisa Barlow bertindak balas apabila Meredith Dibandingkan Dengan Diana dan Dituduh Berpotensi Merosakkan Rancangan

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pukul 8/7c di Bravo.