Kredit: Chris Haston/Bravo

Lisa Barlow tuntutan Meredith Marks sedang berniat untuk menyakiti dia dan keluarganya apabila dia menyebut khabar angin yang didakwa mengenai nikmat yang sepatutnya dia lakukan untuk mendapatkan jenama Vida Tequilanya di kedai.

Semasa mempromosikan musim ketiga yang baru ditayangkan perdana Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake , Lisa mengesyaki “ pembalasan ” ketika dia mendedahkan bagaimana khabar angin itu memberi kesan kepada perkahwinannya, bercakap tentang Jen Shah Pengakuan bersalah, menawarkan kemas kini tentang hubungannya dengan bekas bintang bersama Mary Cosby , dan banyak lagi.

'Saya mengatakan sesuatu secara hiperbola itu semua orang lain telah berkata , tetapi hanya saya yang dihukum kerana itu jadi agak menyebalkan,” Lisa mengakui Kami Mingguan pada 27 September. “Vida Tequila sangat mengagumkan dan saya tidak perlu tidur dengan orang ramai untuk menjualnya. Ia menjual sendiri kerana ia adalah produk yang dinilai tinggi, dipandang tinggi, dan cantik.”

Menurut Lisa, dia 'tidak menyangka' akan berhadapan dengan situasi yang menyakitkan daripada Meredith walaupun bunyi mic panas dia terus menentangnya di tengah-tengah musim kedua.

“Niatnya adalah untuk menyakiti saya dan keluarga saya. Milik saya meluahkan rasa sakit, dan niatnya adalah untuk menyakiti saya,” jelas Lisa. “Dan ia mengecewakan. Ia hampir semua yang dia menentang. Jadi apa yang dia katakan, 'Jangan bercakap tentang keluarga saya. Jangan bercakap tentang anak-anak saya,' dia melakukan semua yang dia katakan dia tidak akan lakukan atau tidak lakukan.'Nasib baik, walaupun menjadi sasaran dengan khabar angin menipu tengah-tengahROSLCmusim ketiga , perkahwinan Lisa dengan suami John Barlow tidak terjejas.

“Ia tidak [menjejaskannya]… Satu-satunya perkara yang sangat janggal ialah, saya pulang ke rumah dan saya seperti memberitahu anak-anak kita, saya seperti, 'Hei, ada khabar angin yang tidak masuk akal dan ia termasuk orang yang kita sayangi, '” dia teringat. '[Tetapi] saya kecewa kerana sebaik sahaja anda meletakkan sesuatu seperti itu di luar sana, 50 peratus orang akan percaya atau mahu mempercayainya.'

“Kami telah melalui banyak perkara bersama dan kami bekerja keras dalam perkahwinan kami setiap hari, seperti, jika anda berkahwin selama ini, terutamanya dalam dunia yang kami diami ini, saya datang dari perceraian. Ibu bapa aku sudah bercerai. Semua adik perempuan saya telah bercerai. Daripada enam anak, hanya saya dan abang saya yang sebenarnya masih berkahwin. Jadi awak berjuang untuk perkahwinan awak,” tambah Lisa.

Juga semasa wawancaranya dengan Kami Mingguan , Lisa menyatakan bahawa apabila Jen merayu bersalah atas penipuan pada bulan Julai , dia 'percaya rakan [nya] Jen, bahawa dia tidak bersalah,' dan dia merasakan keputusannya untuk menerima tuduhan itu adalah 'urusan dia dan dia serta suaminya [ Sharrieff 'Jurulatih' Shah perniagaan ].”

'Saya telah mengatakan selama ini adalah jika Jen bersalah saya akan 100 peratus berpihak kepada mangsa tetapi itu tidak menghilangkan fakta bahawa Jen masih seorang,' katanya. 'Saya fikir dia membuat keputusan berdasarkan sifatnya… [Dia] telah mengupah peguam yang membimbingnya.'

Pada masa Jen memasukkan rayuan baharunya, dia dan Lisa 'tidak bercakap.' Bagaimanapun, seperti yang disahkan oleh Lisa, perpisahan mereka tidak ada kaitan dengan dakwaan Jen. Sebaliknya, ia adalah akibat Jen tidak membalas persahabatannya.

“Saya telah menjadi kawan yang baik kepada Jen dan saya tahu saya telah menjadi kawan yang baik kepada Jen. Saya berada di sini untuknya ketika tiada orang lain. Dan saya fikir saya belajar bahawa dalam persahabatan tertentu, saya lebih bersedia untuk menjadi kawan yang lebih baik daripada yang lain untuk saya, 'katanya. 'Adalah mustahil untuk meneruskan persahabatan di mana ia berat sebelah di mana saya menjadi kawannya dan ia tidak dibalas.'

Beralih ke ahli pelakon baharu , termasuk Danna Bui-Negrete dan Angie Katsanevas , Lisa berkata Danna 'hebat,' 'muda dan bersemangat,' dan 'sangat rajin' dengan 'personaliti yang besar,' dan dia menyifatkan Angie sebagai kawan lama yang mempunyai banyak persamaan dengannya.

'Mereka berdua mempunyai pendapat yang kuat, tulang belakang, dan sangat bersemangat,' tambahnya.

Mengenai tempat dia berdiri dengan Mary, Lisa tidak bercakap dengannya sejak dia membuat penggambaran perjumpaan musim kedua .

'Mary menghantar saya satu teks sebelum pertemuan semula,' dedah Lisa. “Saya tidak ada masalah dengan Mary. Saya tidak fikir Mary mempunyai masalah dengan saya. Kami baru sahaja berpisah… Saya doakan Mary selamat.”

Suri Rumah Sejati Kota Salt LakeTontonan Langsung– Ini juga merupakan urutan tontonan langsung untuk berita baharu malam iniROSLCepisod, yang disiarkan di Bravo pada 9/8c. Jangan ragu untuk berkongsi pendapat anda dalam sembang kami di bawah semasa episod itu disiarkan.