Kredit: Instagram/Lisa Barlow/ Angie Harrington

Pada episod terbaru Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake , Lisa Barlow bekas kawan Angie Harrington mencadangkan Lisa menyiarkan maklumat sulit tentangnya melalui 'akaun' tertentu. Suami Angie Chris kemudian mengaku membuat Insta palsu sendiri dalam usaha mempertahankan isterinya terhadap Lisa.

Selepas mendengar pengakuan Chris, castmate Meredith Marks menyatakan, “[Tidaklah] bagus anda membuat akaun ini… tetapi saya telah dihantar beberapa perkara yang memberitahu saya bahawa Lisa telah melakukan perkara yang sama.”

Semasa episod itu disiarkan, Lisa menggunakan Twitter untuk melepaskan pemikirannya tentang pengakuan Chris.

'Ini bukan saat yang mulia,' katanya. 'Ini adalah saat yang saya telah tumpas.'

Bintang dikongsi tangkapan skrin alamat e-mel dan nombor telefon yang dikaitkan dengan akaun Finsta, yang dipanggil 'shahxposed.' Tangkapan skrin kedua menunjukkan e-mel dan nombor telefon yang dikaitkan dengan Chris'sebenarakaun, yang nampaknya sama.

Lisa kemudian menangani dakwaan Chris bahawa suaminya John Barlow bercakap negatif kepadanya.

'Mari kita petik [John] dengan betul,' menulis Lisa. 'Dia berkata 'jauhkan Fu$& daripada saya, awak POS' kerana John Barlow tidak memerlukan akaun palsu untuk mempertahankan isterinya.'

Petang itu juga, Lisa menafikan memberi nikmat seksual untuk membantu syarikat Vida Tequila beliau .

'Saya tidak pernah melakukan kebaikan seksual untuk apa-apa,' dia dinyatakan , sambil menambah, 'Saya layak mendapat hadiah untuk bernafas.'

Dalam sebuah Instagram Cerita yang dikongsi oleh Ratu Bravo , Lisa juga membidik tempat perniagaan Chris. 'Bagaimanakah dia berada dalam kedudukan kepimpinan yang mewakili perniagaan anda sambil membuli siber wanita?' dia bertanya sebelum merujuk khabar angin bahawa Angie menyebarkan dakwaan 'nikmat seksual' pada permainan Utah Jazz. “BTW. Terima kasih kerana membenarkan isterinya menggunakan tiket Jazz syarikat ANDA untuk memburukkan keluarga saya.”

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Queens of Bravo (@queensofbravo)

Nampaknya, Lisa belum selesai dengan tweetnya. Bintang itu seolah-olah mempunyai kapak untuk digiling dengan aberbezakos, Heather Gay , yang memanggil Lisa kerana menyiarkan obituari bapa Heather dalam percubaan untuk membuktikan Heather berbohong.

“Hanya membersihkan nama saya,” menulis Lisa. “Jangan berbohong tentang saya dan saya tidak akan memberitahu perkara sebenar. .”

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.