Kredit: Charles Sykes/Bravo

Lisa Barlow enggan berdiam diri. Pada episod terbaru Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake , bekas BFF dia Meredith Marks bercakap negatif tentang dia di belakang dan dalam temu bual pengakuan.

Satu dakwaan ialah Meredith cuba mendapatkannya $25,000 melalui crowdfunding selepas menyindir bahawa dia paling kaya dalam kumpulan itu. Kemudian dalam episod itu, Meredith berkata Lisa membatalkan artis solek padanya di tengah-tengah pandemik global.

hidup Twitter , Lisa bertepuk tangan di atas tuduhan terakhir itu.

“Membuang lebih banyak!” seru Lisa pada 21 Disember. Dia juga mendakwa mempunyai 'rekod telefon' untuk membuktikannya.

“Saya menelefon (disiarkan musim lalu) dan kita semua tahu [anak Meredith] Brooks adakah [dia] membuat musim 1 dan kebanyakan musim 2, 'tulis bintang itu. “Anda tahu apa yang dibatalkan? Pembohongan tentang saya membatalkan apa-apa.”Pada petang yang sama, Lisa seolah-olah menghubungi Meredith sekali lagi, mencadangkan dia mempunyai 'hadiah kealpaan dan pembalasan.'

Kenyataan 'pembalasan' Lisa mungkin menggemakan apa yang dia nyatakan pada rancangan itu mengenai idea bahawa Meredith membalas dendam untuk Lisa momen panas-mik (apabila dia memanggil Meredith sebagai 'wh**e' yang telah tidur dengan separuh daripada New York).

Di dalam tweet , Lisa juga memanggil 'tikam belakang' dan 'rakan palsu,' menunjukkan mereka 'hanya beberapa perkara biasa kami.'

Pada penghujung siaran, dia nampaknya mencadangkan Meredith 'membosankan dan banyak lagi,' walaupun Lisa tidak menamakan nama.

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pukul 8/7c di Bravo.