Meredith Mark s melalui apa yang dia katakan sebagai 'banyak perubahan' semasa penggambaran pada baru-baru ini- tayangan perdana musim ketiga daripada Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City .

Semasa membincangkan dinamik kumpulan musim baru dan seolah-olah menerangkannya persahabatan yang baru ditemui dengan Jen Shah , Meredith menafikan Lisa Barlow Ledakan musim kedua terhadapnya adalah ' detik mikrofon panas ” dan menyelar bekas rakannya sebagai pembohong.

'Sudah pasti... banyak perubahan dalam dinamik kumpulan dan terdapat banyak drama, huru-hara,' dedah Meredith semasa wawancara 27 September dengan eTalk . 'Ia sangat sangat sengit.'

Satu perubahan tertentu dalam dinamik berlaku antara Meredith dan Jen, yang bertelagah antara satu sama lain sepanjang masaROSLCmusim kedua tetapi mengejutkan peminat awal tahun ini apabila mereka menjalinkan persahabatan di tengah-tengah pengeluaran pada musim ketiga . Dan sementara Meredith tidak menamakan Jen secara khusus apabila membincangkan hubungan pelakon yang berkembang, dia nampaknya menjelaskan mengapa mereka berdua dapat bergerak melepasi drama tahun lepas .

“Perubahan dalam persahabatan berlaku kerana komunikasi dan persefahaman. Jika saya dapat memahami tingkah laku anda yang saya tidak suka atau saya rasa tidak baik terhadap saya dan saya faham dari mana asalnya, adakah anda datang dari tempat sakit, adakah anda datang dari tempat cemburu? Walau apa pun, jika saya boleh memahaminya, saya boleh menerimanya dan boleh maju ke hadapan,” kongsi Meredith.Tetapi di sisi yang bertentangan, Meredith meneruskan, 'Apabila anda tidak dapat memahaminya, ia seperti, 'Baiklah, saya boleh memaafkan. Itu untuk saya. Tetapi tidak ada tempat untuk pergi kerana saya tidak mahu menundukkan diri disakiti oleh awak lagi .'”

Walaupun dia tidak menamakan nama, Meredith mungkin merujuk kepada hubungannya dengan Lisa, yang ditangkap memarahinya pada akhir musim kedua.

“Saya lebih suka memanggilnya tantrum kebudak-budakan . Ia benar-benar bukan saat mikrofon panas… Mikrofon sebenarnya mesti panas... Dia telah dimik,” jelas Meredith. 'Kami semua melihat dia merobeknya.'

Menurut Meredith, dia dan keluarganya terkejut dengan omelan dan pembohongan Lisa, yang termasuk dakwaan perselingkuhan, terutamanya disebabkan fakta bahawa dia sebelum ini membuat seolah-olah mereka lebih rapat daripada yang sebenarnya.

“Saya rasa kita semua sangat terkejut kerana seseorang yang telah meneruskan bahawa kita telah berkawan lebih lama daripada kita sebenarnya… Seseorang yang melebih-lebihkan itu dan memanggil saya kakak dan kawan baik mereka dan ini, itu, dan yang lain , kami semua hanya seperti, 'Baiklah, saya rasa anda tidak bercakap benar sepanjang jalan,'' dedahnya.

Walaupun Meredith berkata bahawa dia, seperti sesiapa sahaja, tidak akan pernah mahu membuang persahabatan jangka panjang, dia dan Lisa mungkin tidak dapat bergerak ke hadapan, menjelaskan, 'Kami semua mempunyai jangkaan tentang bagaimana kami rasa kami layak untuk dilayan dalam hubungan dan jika kita tidak mendapat pengesahan tentang perkara itu, maka tiada tempat untuk pergi.'

Mengenai pengakuan Jen yang tiba-tiba berubah daripada tidak bersalah kepada bersalah , Meredith menjelaskan dia tidak berasa bersalah sambil menyatakan bahawa adalah tugas mahkamah untuk menilai tingkah laku Jen dan jenayah yang didakwa.

'[Jika] saya benar-benar mempunyai semua maklumat ini dan tiada apa yang dilakukan dan orang ramai dicederakan dan apa sahaja yang lain, ya, anda boleh bercakap tentang kewajipan saya untuk menanganinya atau tidak menanganinya,' katanya, 'tetapi realitinya daripadanya ada dakwaan dan perbicaraan akan datang dan tiada seorang pun daripada kami yang menjadi hakim dan tiada seorang pun daripada kami yang menjadi juri.”

Juga semasa temu bual, Meredith mengakui bahawa semasa ROSLCperjalanan cast 'sedikit lebih teruk' daripada perjalanan gadis biasa, mereka adalah 'perkara yang sama pada penghujung hari.'

'Jika anda mahu melakukannya dan mempunyai bahagian yang menyeronokkan anda perlu berurusan dengan drama itu juga dan dengan sekumpulan wanita di bawah satu bumbung, anda tahu itu hanya akan berlaku,' kongsinya.

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.