Pada episod sebelumnya Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake , kedua-duanya Whitney Rose dan Meredith Marks menangani khabar angin tentang castmate Lisa Barlow . Tetapi apabila Whitney memaklumkan perbualan itu kepada Lisa, Meredith dilukis sebagai penjahat. Pada masa itu, Whitney nampaknya gagal menyebut bahagiannya sendiri dalam perbincangan (iaitu, dia mendedahkan khabar angin tentang Lisa curang dengan lelaki kaya ).

Apabila cerita Whitney dicabar, dia kemudian menuding jari ke arahnya Heather Gay . Menurut dakwaan Whitney, semasa bermain di Utah Jazz, Angie Harrington memberitahunya dan Heather itu Lisa dan John memperoleh tiket Jazz kerana pemilik Vida Tequila didakwa meniduri seseorang itu dan itu.

Dalam adegan itu, Heather bertepuk tangan, 'Tebak, saya tidak mendengar nugget sialan itu!' Dia juga menuduh sepupunya berbohong.

Semasa episod baru-baru ini disiarkan, Whitney melepaskan pemikirannya Twitter .

'Saya tidak perlu berbohong kerana saya tidak mempunyai masalah untuk bercakap benar dengan muka anda,' dia tweet.



Pada petang yang sama, kawannya Angie tweeted , “Saya juga merindui F*ck$ng NUGGET itu!” (Yang merujuk kepada dakwaan Whitney bahawa Angie menyebarkan khabar angin itu.) Dia kemudian memasukkan hashtag, 'Kerana ia [tidak] berlaku.'

Rakan itu juga menulis tweet: 'Tidak pasti apa yang saya lakukan untuk menerima pengkhianatan itu @whitneywildrose.'

Whitney menjawab ringkas, 'Anda berbohong.'

Dua puluh minit kemudian, Angie bertepuk tangan, 'Saya tidak berbohong dan tidak melakukan apa-apa kepada awak untuk mendapatnya. Tiada apa-apa selain [seorang] kawan baik kepada kamu apabila itu berlaku.”

Angie juga menyatakan petang itu: 'Lain kali saya menjemput 'kawan baik' ke acara ia akan menjadi @MeredithMarks0 … #shecanbetrusted.'

Meredith seolah-olah memberikan satu meterai persetujuan, mengulas dengan tiga emoji hati.

Dalam dua musim pertamaROSLC, Angie dikenal pasti sebagai 'tetamu' sebelum dinaikkan pangkat kepada 'rakan' untuk musim semasa. Setakat ini, nampaknya persahabatannya dengan Heather dan Meredith masih kukuh walaupun baru-baru ini bertengkar dengan Whitney.

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.