Kredit: Chris Haston/Bravo

Whitney Rose sedang membuka tentang 'huru-hara,' 'berantakan' musim ketiga daripada Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City .

Sebagai peminat teruskan melihat lebih banyak lagi daripada apa yang membawa kepada 'perpecahan' semasa antara Whitney dan bekas sahabatnya, Heather Gay , serta bagaimana Lisa Barlow 's detik mikrofon panas memberi kesan kepada persahabatannya yang lalu Meredith Marks , Whitney mengusik detik yang mengejutkan, membincangkan keluarnya dari gereja Mormon, dan banyak lagi.

“Ia menyeronokkan, ia huru-hara, ia kucar-kacir, ia menyentuh hati, ia sejujurnya, musim ini adalah musim yang besar untuk [ROSLC],” kata Whitney mengenai musim yang sedang disiarkan semasa wawancara dengan DAN! Berita . 'Terdapat banyak drama, tetapi juga dengan itu datang banyak kejelasan dan banyak kebenaran. Musim ini, bagi saya, saya agak mengetahui siapa kawan sebenar saya.”

Menurut Whitney, penonton boleh mengharapkan untuk melihat dia dan Lisa, siapa dia sebelum ini bertelagah dengan , dalam pertempuran menentang Heather dan Jen Shah .

“Apabila anda fikir anda mempunyai [ROSLC] dan persahabatan kami terfikir — apabila saya fikir saya telah mengetahuinya, segala-galanya berubah… Ia agak huru-hara,” akui Whitney, sambil menambah bahawa dia bertengkar dengan Heather telah 'susah' kerana mereka telah 'menjadi kawan baik.'Walaupun Whitney tidak dapat memberikan apa yang sebenarnya membawa kepada perpisahan mereka sekarang , dia mengusik 'detik besar' yang dilihat dalam treler.

'Ada beberapa khabar angin yang tersebar dan siapa sumbernya, di mana mereka semua keluar? Para wanita tidak bersetuju tentang itu. Dan ia memang mendorong perpecahan antara banyak persahabatan,” jelas Whitney, seolah-olah mengangguk kepada khabar angin yang mencadangkan Lisa melakukan 'membantu' untuk penempatan tequila.

Walaupun Whitney mengesahkan dakwaan itu tidak lebih daripada 'khabar angin,' dia mengakui dakwaan terhadap Lisa 'dijangka', bersetuju bahawa kenyataan Meredith mengenai laporan itu seolah-olah dibuat dalam usaha untuk membalas dendam kepada bekas rakannya untuknya. detik mikrofon panas musim kedua .

'Lisa mempunyai detik mikrofon panasnya dan mengatakan semua perkara itu tentang Meredith, jadi sudah tentu Meredith akan datang untuk Lisa,' katanya.

Whitney juga menyebut Heather 'menolak' dia, berkata, 'Saya perlu menyelamatkan apa yang berlaku selepas itu tetapi saya akan memberitahu anda ini: Saat itu mengubah segala-galanya selama-lamanya.'

Sebagai tambahan kepada dramanya dengan rakan pelakonnyaROSLCmusim ketiga, Whitney turut berkongsi kisah peribadi yang penting di tengah-tengah produksi, bermula dengannya keluar dari gereja Mormon .

'Saya tidak aktif dalam gereja Mormon selama lebih 15 tahun,' jelas Whitney. “Ia satu proses yang saya lalui sepanjang masa itu. Saya cuba beberapa kali untuk meninggalkan gereja secara rasmi tetapi ia adalah perkara yang sukar untuk dilakukan. Mereka menjadikannya agak sukar untuk pergi, terutamanya sebagai seorang wanita.

Oleh itu, sebaik sahaja Whitney dapat pergi secara rasmi, ia adalah saat yang besar untuknya.

'Ia telah memberi impak yang besar kepada hidup saya kerana saya rasa saya akhirnya mempunyai penutupan pada banyak trauma zaman kanak-kanak saya,' jelasnya. 'Ia benar-benar membantu saya untuk terus maju dan berkembang serta terbuka dengan lebih baik sebagai seorang manusia, dan saya rasa seperti ditahan dan belenggu itu bebas.'

Apabila Whitney kemudian ditanya tentang keputusannya untuk terbuka trauma masa lalunya , dia mengaku ia tiada dalam rancangannya untuk musim ini.

“Sebahagian daripada proses saya melalui [perjalanan] ini dan mengapa meninggalkan gereja Mormon adalah masalah besar bagi saya adalah kerana saya telah memproses penderaan yang saya lalui semasa kecil, dan saya berada pada tahap di mana , semasa kami menjalani penggambaran musim ini, saya melaluinya dalam masa nyata dan saya cuba untuk tidak membiarkannya datang tetapi secara semula jadi ia akan datang dan ia adalah perkara yang baik kerana saya perlu melihatnya dan membuat keputusan, 'Saya 'Saya akan melepaskannya.' Saya sudah selesai,” dia mengisytiharkan.

Bagi rakan-rakan siri baru, termasuk Danna Bui-Negrete , Angie Harrington , dan Angie Katsanevas , Whitney berkata mereka semua telah menjadi tambahan hebat kepada persembahan itu.

“Mereka hanya melompat masuk dan banyak drama berlaku. Saya rasa mereka semua layak berada di sini dan mereka semua hebat,” kongsinya.

Suri Rumah Sebenar di Salt Lake City musim ketiga disiarkan pada hari Rabu pada 9/8c di Bravo.