Pelakon daripada Suri Rumah Sejati: Perjalanan Gadis Terbaik musim keempat dilaporkan telah didedahkan.

Menjelang pengeluaran pada ansuran terbaru Siri realiti burung merak , khabar angin berkisar tentang bukan sahaja yang Suri Rumah Sejati ahli pelakon akan muncul tetapi juga bila penggambaran akan dimulakan dan di mana penggambaran akan berlangsung.

Pada 7 November, dalam tangkapan skrin yang dikongsi oleh RHONJ Taksub di Instagram, orang dalam bercakap dengan Bravo dan Koktel , didakwa mendedahkan pelakon penuh musim keempat.

“Saya bekerja untuk produk ituPerjalanan Gadis Terbaik,dan musim keempat telah dilakonkan dan akan menjalani penggambaran pada Januari akan datang di Hong Kong,' kongsi orang dalam dengan outlet itu, sambil menyatakan bahawa tema musim baharu itu dilaporkan akan menjadi 'Dynamic Duos.'

RHONJ Dolores Catania dan Margaret Josephs Akan Muncul di RHUGT Musim 4Antara pelakon yang dikhabarkanRHUGTmusim keempat ialah Dolores Catania dan Margaret Josephs daripada Suri Rumah Sebenar New Jersey , Ashley Darby dan Robyn Dixon daripada Suri Rumah Sebenar Potomac , Garcelle Beauvais dan Sutton Strarke daripada Suri Rumah Sebenar Beverly Hills , dan Gina Kirschenheiter dan Emily Simpson daripada Suri Rumah Sebenar Orange County .

Berikutan perkongsian daripadaBravo dan Koktelmelaporkan, salah seorang pengikut mereka di Instagram menghantar mesej kepada mereka, tertanya-tanya sama ada jadual penggambaran menunjukkan Garcelle dan Sutton tidak akan kembali kepadaRHOBAuntuk musim 13 .

“‘Penggambaran pada [Januari]?’ Adakah itu bermakna Garcelle dan Sutton tidak akan kembali untuk musim 13? Atau adakah jeda akan lebih lama?” mereka tertanya-tanya, memberi anggukan kepada laporan baru-baru ini yang mencadangkan musim baruRHOBAtelah telah dijeda sebagai pengeluar mempertimbangkan rupa pelakon yang sepatutnya.

Mesej lain berbunyi, 'Ini juga mungkin masuk akal untuk sebab jeda tanpa mengumumkan ia akan dihidupkanRHUGT.”

RHOBH Dijeda untuk Sutton Stracke dan Garcelle Beauvais Muncul di RHUGT

Tiada kata lagi bila musim keempatSuri Rumah Sejati: Perjalanan Gadis Terbaikakan memulakan penstriman di Peacock. Tetapi musim ketiga, yang mana bintang Suri Rumah Sebenar Potomac 's Gizelle Bryant dan Candace Dillard Bassett , Suri Rumah Sejati Kota Salt Lake 's Heather Gay dan Whitney Rose , Suri Rumah Sebenar Miami 's Marysol Patton dan Alexia Echevarria , dan Suri Rumah Sebenar Atlanta 's Porsha Williams , dijangka mula disiarkan awal tahun depan.