Kredit: Shutterstock/Kathy Hutchins

Chrisley Maha Mengetahui 's Savannah dan Julie Chrisley membuka dan mendedahkan lebih banyak butiran mengenai masalah undang-undang keluarga terkenal itu selepas Julie dan suaminya, Todd Chrisley , dijatuhkan hukuman penjara 19 tahun gabungan kerana penipuan bank dan pengelakan cukai .

Julie muncul bersama Savannah untuk episod podcastnya, Dibuka kunci , dan dia mendedahkan kepada peminat bahawa kawan lama telah meninggalkannya selepas sabitan dan bagaimana 'anak perempuan' Chloe sedang mengendalikan berita traumatik. Tambahan pula, buat pertama kalinya, Savannah memanggil adik lelaki Grayson Chrisley ganas kemalangan kereta yang menyebabkan dia cedera dan dimasukkan ke hospital.

Semasa episod itu (yang dirakam sebelum Julie dan Todd dijatuhkan hukuman mereka), Savannah berkata bahawa Chloe jauh lebih bijak dan lebih 'hidung' daripada orang memberi penghargaan kepadanya, dan dia lebih tahu tentang situasi undang-undang keluarga daripada yang dia mahu. .

'Dia akan memakai fon kepala dan bertindak seperti sedang mendengar sesuatu sedangkan pada hakikatnya tiada apa-apa,' kata pengasas Sassy by Savannah itu. 'Jadi, semua isu undang-undang yang kami hadapi, dia telah mendengar tentang [mereka].'

Kedua-duanya baru-baru ini menghadapi kritikan dan troll dalam talian selepas Savannah merujuk Chloe sebagai 'kakaknya' dalam catatan Instagram yang meraikan ulang tahun ke-10 Chloe pada 10 November.'Chloe melihat anda sebagai kakaknya ... kerana di rumah itulah dia membesar,' kata Julie. 'Ia hanya membunuh saya bahawa orang ramai perlu meletakkan label pada segala-galanya.'

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Savannah Faith Chrisley (@savannahchrisley)

Dalam nada yang sama, Julie berkata dia menganggap Chloe sebagai anak perempuannya dan bukan cucunya.

'Setiap anak yang telah diambil angkat mempunyai ibu bapa kandung,' Julie menyambung. “Itu tidak bermakna kami bukan ibu bapanya. Dia milik kita. Dia anak perempuan kami. Dia bukan cucu kita. Dia anak perempuan kami, jadi dia adik awak.”

Savannah bersetuju, sambil menambah, 'Keluarga adalah apa yang anda buat.'

Perbualan kemudian beralih kepada kemalangan kereta adik Grayson di Nashville, Tennessee, antara negeri pada 12 November.

“Dia berada di antara negeri. Saya fikir kereta lain, seperti, menganyam masuk dan keluar dari lalu lintas, 'jelas Savannah. 'Saya rasa semua orang dalam situasi itu terlalu diperbetulkan kerana kereta yang satu ini.'

Savannah teringat bagaimana perkara pertama yang dibimbangkan oleh Grayson ialah menambah masalah undang-undang ibu bapanya menjelang hukuman mereka.

'Perkara pertama yang dia katakan ialah, 'Ini adalah perkara terakhir yang semua orang perlukan,'' katanya. 'Ayah seperti, 'Grayson, anda masih hidup, anda selamat, siapa yang peduli? Ia adalah kereta, itulah gunanya insurans. Anda masih hidup dan anda selamat dan anda sihat.’”

Savannah kemudian mendedahkan bahawa Grayson memanggilnya terlebih dahulu selepas perlanggaran kerana dia 'takut' menghadapi masalah, dan Savannah boleh 'menyelamatkannya daripadanya.'

Walaupun kemalangan itu 'buruk,' Savannah mengesahkan bahawa Grayson tidak apa-apa. 'Pukul, tetapi dia ok,' katanya.

Savannah mendedahkan awal bulan ini bahawa sementara ibu bapanya berkhidmat dengan masa mereka, dia akan melakukannya diberi hak penjagaan kedua-dua Chloe dan Grayson.

Keyakinan Todd dan Julie bukan sahaja menjejaskan keluarga mereka, tetapi mereka juga mempunyai kesan riak di seluruh kalangan sosial pasangan itu. Julie mendedahkan rakan-rakan yang dia miliki selama 20 tahun lebih telah meninggalkan dia dan Todd semasa mereka masa keperluan .

'Saya telah melihat anda bergelut dengan orang tertentu yang tidak menghubungi anda, orang yang anda kenali selama bertahun-tahun, sama ada sejak anda masih kecil atau 20 tahun,' kata Savannah kepada ibunya. 'Untuk tidak menghulurkan tangan adalah sangat baik.'

Julie nampaknya mengambil pandangan yang lebih optimis tentang perkara itu, percaya bahawa rakan mereka mungkin 'tidak tahu apa yang hendak dikatakan' atau mungkin berasa 'janggal'. Bagaimanapun, dia berkata bahawa jika peranan itu diterbalikkan, dia akan berada di sana untuk rakan-rakannya dalam sekejap.

'Saya hanya jenis kawan yang jika saya kawan awak, saya kawan awak,' Julie berkongsi. 'Saya kawan anda sama ada kita mempunyai dua dolar digabungkan bersama atau kita mempunyai berjuta-juta, sama ada keadaan berjalan dengan baik atau sama ada dunia kita runtuh, sama ada anak-anak kita hebat, atau mereka telah hilang arah. Itulah saya.”

Julie tidak membenarkan penentang menggoncangnya, bagaimanapun, kerana dia teguh dalam pernyataannya tentang 'apa yang [dia] telah lakukan dan apa yang [dia] tidak lakukan.'

Todd dan Julie adalah merancang untuk merayu hukuman mereka sebagai peguam mereka menyatakan bahawa beberapa 'kesilapan' menyumbang kepada pasangan realiti TV tidak mendapat perbicaraan yang adil.