Kredit: JOCE/Bauergriffin.com/MEGA, Instagram/BraunwynWindhamBurke

Braunwyn Windham-Burke suami yang terasing, Sean Burke , tidak menyertai permintaannya untuk hak penjagaan utama anak-anak mereka .

Dalam jawapannya pada 28 November kepada Suri Rumah Sebenar Orange County tawas pemfailan cerai , Sean menuntut kedua-dua mereka berkongsi hak penjagaan bersama anak-anak mereka yang masih di bawah umur, termasuk Jacob, 17, Caden, 9, Curren, 9, dan Koa, 7, dan dia bertindak balas terhadap usaha Braunwyn untuk memintanya menanggung bil undang-undangnya.

Mengikut dokumen mahkamah yang diperolehi oleh Radar Dalam Talian pada 20 Disember, Sean memfailkan jawapan perceraiannya di Mahkamah Tinggi Orange County, dengan menyatakan bahawa dia dan Braunwyn berkahwin pada 30 Januari 2000, dan berpisah pada 13 Oktober 2022 — dua tahun selepas Braunwyn mendedahkan dia seorang lesbian dan mengesahkan hubungannya yang telah berakhir dengan seorang wanita bernama Kris.

Sean, yang juga berkongsi dua kanak-kanak dewasa, Bella, 22 , dan Rowan, 20, dengan Braunwyn, memetik 'perbezaan yang tidak dapat didamaikan' sebagai sebab di sebalik perpecahan mereka, dan dia meminta kedua-dua jagaan sah dan fizikal bersama kumpulan yang lebih muda. Sementara itu, Braunwyn mahu Sean dilawati.

Walaupun Sean bersetuju untuk membayar nafkah suami isteri kepada isterinya yang terasing, dia meminta mereka membahagikan yuran peguam mereka. SebagaiRHOCpeminat mungkin ingat, Braunwyn mahukan bayaran sokongan bulanan sebanyak $10,000 daripada Sean — dan untuk dia membayar bil undang-undangnya.

Menurut Braunwyn, yang baru-baru ini mendakwa dia 'tidak dapat menyediakan' untuk dirinya dan anak-anaknya kerana Sean 'berhenti memberikan sokongan,' sambil menyatakan bahawa dia baru sahaja $2,900 dalam akaun banknya , Sean membuat $75,000 sebulan untuk kerjanya dengan dua syarikat.

Ketika mereka terus bertengkar mengenai syarat perceraian mereka, Braunwyn mendakwa keluarga membantunya membayar 'perbelanjaan hidup asas dan juga perbelanjaan untuk anak-anak kami.'

'Saya telah bergantung pada [Sean] untuk semua keselamatan kewangan sejak saya berumur 20 tahun,' jelasnya dalam dokumen mahkamahnya sendiri. 'Saya telah bergantung pada [Sean] untuk membuat semua keputusan kewangan selama 23 tahun, dan saya secara berkesan telah disembunyikan mengenai tahap sebenar minat dan aset perniagaan kami.'

Sean tidak mengulas tentang perjuangan kewangan Braunwyn atau dakwaannya terhadapnya dalam jawapannya.

Braunwyn Windham-Burke telah dipaparkan dalam peranan sepenuh masa di ke-14 dan musim ke-15 daripadaSuri Rumah Sebenar Orange County.