Empat bulan selepas mabuk luann delesseps adalah ditangkap di Palm Beach, FL kerana menyerang pegawai polis, video tangkapan yang mengejutkan kini telah dikeluarkan.

Dalam video, disiarkan di bawah, yang Suri Rumah Sejati New York City star kelihatan sangat mabuk dan boleh dilihat serta didengar mengugut untuk membunuh seorang pegawai polis. Selain itu, anda dapat melihat dengan jelas saat Luann terlepas daripada garinya sebelum terpaksa dihalang oleh polis.

Video lima minit di atas dikeluarkan oleh saluran berita West Palm Beach tempatan CBS12 . Anda boleh melihat dia cuba melepaskan gari sekitar 1:30 minit, dan pada 1:50, dia akhirnya terlepas daripadanya. Sekitar 4:00 minit adalah apabila dia mengancam untuk membunuh seorang polis, dengan mabuk menyatakan: “Jangan sentuh saya. Saya akan bunuh awak. Saya akan bunuh awak.'

Dia juga boleh didengar berulang kali berkata 'Saya tidak melakukan kesalahan' dalam video dan bercakap dengan rakan wanita bernama Julie, sambil duduk di belakang kereta skuad.Seperti yang dilaporkan sebelum ini, Luann, 52, ditahan di Florida tahun lalu pada 24 Disember. Semuanya bermula apabila dia menceroboh bilik hotel yang salah dengan seorang teman lelaki yang tidak dinamakan dan enggan beredar apabila ditanya oleh pekerja hotel. Polis dipanggil, dan Luann mengunci dirinya di dalam bilik mandi dan masih enggan pergi.

Ini membawa kepada penahanannya, di mana dia didakwa menyerang seorang pegawai polis. Anda boleh melihat kecederaan pegawai itu di sini .

Luann didakwa kerana mabuk tidak teratur, menentang penangkapan, dan menahan seorang pegawai polis.

Selepas penahanannya, Luann membelanjakan kira-kira dua minggu dalam pemulihan , tetapi sejak itu bergambar dengan alkohol dan juga dilihat menghisap rumpai di khalayak ramai minggu ini. Ya, anda membacanya dengan betul. Wakilnya menyatakan dia sesekali menghisap ganja untuk membantu menangani kebimbangannya.

Luann dijangka kembali ke mahkamah pada Mei, selepas dia dilaporkan menolak perjanjian pengakuan awal tahun ini.

Luann de lesseps menangkap dalam kereta polis

Luann de Lesseps RHONY duduk di belakang kereta polis semasa penahanannya

BERITAHU KAMI – FIKIR?