Tiada darah jahat antara dua bekas ini!

Menjual Sunset Patung Chrishell mengambil sedikit masa dari kerja untuk mengucapkan selamat kepada bekas teman lelakinya, Jason Oppenheim , dan kembarnya, Brett Oppenheim , gembira 44kehari jadi.

Padahal hubungan mereka hanya bertahan beberapa bulan , kedua-duanya kelihatan baik, dan ketiga-tiga mereka telah ditangkap dalam gambar dan video yang disiarkan oleh The Daily Mail tersenyum dan berselfie bersama.

Chrishell juga menggunakan Instagramnya untuk menyiarkan video dirinya dengan 'budak-budak lelaki' di tengah-tengah peminat mengucapkan selamat hari lahir kepada adik-beradik itu.

'Ia adalah hari yang popular di The Oppenheim Group,' kata Chrishell, manakala peminat kedengaran berkata, 'Selamat hari lahir,' di latar belakang.Anak lelaki hari jadi: Stause juga mengambil kisah Instagramnya untuk berkongsi video, di mana dia menyatakan,

Walaupun kedua-duanya baik sekarang, semasa pasangan itu berpacaran, hubungan itu seolah-olah menyebabkan keretakan antara pelakon pada musim yang akan datang. Menjual Sunset , terutamanya dengan rakan pelakon Maya Vander dan Christine Quinn.

'Adalah berisiko apabila anda berada di pejabat dan anda jelas berkencan dengan bos anda,' kata Maya semasa perbualan dengan Christine dalam treler musim baharu.

Christine tidak berlengah kerana dia dilihat berkata, 'Saya tertanya-tanya mengapa saya tidak mendapat penyenaraian, dan kemudian saya seperti, oh ya, sebab saya bukan bos saya.'

Dalam lain Menjual Sunset berita, menurut DAN! dalam talian , rancangan itu akan mendapat rawatan perjumpaan pertamanya!

Musim baharu yang akan datang ditayangkan perdana di Netflix pada 22 April, dan rakaman perjumpaan semula akan berlangsung sejurus selepas pada 24 April.

Dan tidak lain tidak bukan Mata Queer guru fesyen penduduk, Jadi Perancis, akan menganjurkan acara istimewa itu.

Perjumpaan semula itu akan menampilkan keseluruhan pelakon rancangan itu, termasuk Jason Oppenheim , Brett Oppenheim , Patung Chrishell , Christine Quinn , Mary Fitzgerald , Heather Rae El Moussa , Maya Vander , Davina Potratz , Emma Hernan , dan Vanessa Villela — serta pelakon terbaharu rancangan itu, Chelsea Lazkani .