Pada hari ini Shahs of Sunset berita, ia adalah perceraian yang tidak menentu antara Golnesa 'GG' Gharachedaghi dan suami Shalom Yeroushalmi ambil 3!

Mengikuti taklimat lain pendamaian pada bulan September, ia adalah splitsville lagi untuk GG dan Shalom. Kecuali kali ini, GG meminta perintah sekatan dan menuduh Shalom mengganggu dia dan kucingnya.

mengikut TMZ , GG memfailkan dokumen mahkamah di mana dia mendakwa Shalom telah mengganggu dia dan keluarganya selama berbulan-bulan. Didakwa, dia telah membombardir mereka dengan panggilan, e-mel dan teks.

Lebih teruk lagi, dia berulang kali pergi ke akhbar untuk cuba menjual cerita tentangnya. GG, 35, mendakwa hanya bulan ini, Shalom, 33, menghubungi media TMZ dan E! Berita untuk menjual mereka cerita bertujuan untuk memfitnahnya.

Mengenai gangguan itu, dia mendedahkan dia telah menangkap Shalom merayap di sekitar rumahnya sekurang-kurangnya 5 kali, termasuk insiden pada bulan Februari apabila dia menghalang seorang penghantar makanan menghantar pesanannya dengan berpura-pura menjadi pengawal keselamatan. Sekarang anda tahu anda tidak pernah datang antara seorang wanita dan makanannya Shalom!Jadi sekarang GG meminta mahkamah memberinya perintah sekatan yang akan menjauhkan Shalom 50 ela daripada dia dan dua kucingnya ( Romeo dan Bidadari ) pada setiap masa. Dia juga mahu dia didiamkan dengan meminta dia dilarang daripada menghubungi media untuk membocorkan maklumat tentang dia dan keluarganya.

Seorang hakim telah menolak permintaan awalnya, tetapi tarikh perbicaraan ditetapkan sekali gus membolehkannya membawa lebih banyak bukti ke hadapan untuk membuktikan bahawa perintah sekatan adalah perlu.

Pasangan ini mempunyai sejarah yang cukup lama apabila mereka berkahwin pada bulan Januari berikutan percintaan yang penuh badai. GG mengumumkan mereka berpisah dua bulan selepas perkahwinan mereka tetapi mereka berdamai tidak lama kemudian. Mereka kemudian berpecah lagi yang membawa kepada Shalom meminta sokongan pasangan daripada GG, tetapi pada masa itu menjadi berita umum, mereka sudah kembali bersama!

Jadi berdasarkan sejarah sukar mereka, kemungkinan besar mereka akan kembali bersama sebelum tarikh pendengaran mereka! Bukankah mereka kelihatan seperti salah satu pasangan yang berkembang maju dalam drama? Walau bagaimanapun, mesti dikatakan bahawa ia tidak petanda baik untuk kes GG bahawa hakim enggan mengeluarkan perintah sekatan sementara kerana perkara itu diserahkan seperti gula-gula.

Foto oleh: Nicole Weingart/Bravo

BERITAHU KAMI – BERAPA LAMA SEHINGGA MEREKA BERDAPAT? ADAKAH GG DAN SHALOM BERSATU KEMBALI?