solat farahan dan Mercedes 'MJ' Javid telah tenggelam dalam pertelingkahan yang tidak kemas sejak beberapa minggu lalu dan pada hujung minggu, drama antara mereka membanjiri Instagram.

Selepas MJ bercerita tentang perselisihan mereka dan mencadangkan mereka baik-baik saja sebelum ini dia melahirkan anak lelakinya , Shams Francis Feight , Reza menggunakan Instagram untuk menutup sebarang khabar angin berpusar yang mungkin mencadangkan bahawa beliau kegagalan melawat MJ di hospital itulah yang membawa kepada perselisihan mereka dan berkongsi beberapa mesej yang dihantar antara mereka.

'Apabila anda jahat dan berkomplot menentang kawan baik anda selama 30 tahun, pastikan anda tidak meninggalkan resit secara terbuka,' tulisnya dalam catatan Instagramnya yang kini dipadamkan. “Hakikatnya adalah seseorang yang saya sayangi, jaga dan sokong membenarkan kemasyhuran sampai ke kepalanya dan dia datang untuk saya ketika dia ‘mati’ dan di ICU. Nasib baik ketakutan kesihatannya hilang dengan cepat dan dia keluar dan hendak pergi ke pembukaan sampul surat.”

Reza seterusnya berkata walaupun dia mendoakan MJ dan bayinya selamat, dia telah melakukannya tiada minat untuk menjalinkan hubungan rapat dengannya pada ketika ini. Dia kemudian mencadangkan bahawa MJ yang bertanggungjawab atas kejatuhan dan menghentam mereka suaminya , Tommy Feight , kerana mengancamnya.

'Jika tiada rakan saya datang berjumpa saya semasa saya berada di ICU bersalin, saya akan melihat ke dalam. DAN BERITAHU SUAMI ANDA JANGAN MENGUGUT SAYA MELALUI TELEFON!!!!” dia menambah.Shahs of Sunset Reza Slam MJ di Instagram

Bersama-sama posting Reza, dia menyertakan beberapa pesanan teks yang dihantar antara dia dan MJ yang seolah-olah mengesahkan bahawa dia membuat rancangan untuk melawat MJ selepas kedatangan Syams .

Selepas kelahiran bayinya, MJ telah mengadakan temu bual di mana dia mengesahkan dia kehilangan banyak darah semasa bersalin dan hampir kehilangan nyawanya .

Shahs of Sunset Reza Bocorkan Mesej Teks MJ

“Itu sangat menakutkan, saya minta maaf, tetapi alhamdulillah semuanya sudah berakhir dan anda sudah pulih!!!! Adakah anda memerlukan apa-apa?' tanya Reza.

Keesokan harinya, MJ menghantar teks lain kepada Reza, yang berbunyi, “Hai sayang. Saya keluar dari ICU hari ini. Bila saya jumpa awak?”

“Itu bagus! Mungkin lewat hari ini, jika anda bersedia?' dia membalas.

MJ menjawab bahawa dia bersedia untuk melawat pada hari itu, tetapi Reza tidak membalas sehingga dua hari kemudian.

“Awak dah pulang ke? Boleh saya datang jumpa awak dan Syams?” tanya Reza dua hari kemudian.

Shahs of Sunset Reza Bocorkan Mesej Teks MJ 2

Dalam mesej terakhir yang dihantar kepada Reza, MJ mengimbas kembali pertengkarannya dengan kekasihnya dan nampaknya mengesahkan bahawa dia tidak akan muncul pada musim kelapan yang akan datang.Shahs of Sunset.

“Semoga anda semua mempunyai musim yang hebat tanpa saya!! Saya tidak sabar untuk menonton!” dia menulis. “Saya benar-benar kagum dengan tahap KESENDIRIAN yang luar biasa yang anda tunjukkan kepada saya semasa sesuatu yang serius. Tetapi ia sangat jelas sekarang dan saya menghargainya. Saya diisytiharkan sebagai satu keajaiban untuk menjalani ujian perubatan sepanjang 55 jam bersalin, hampir tidak pernah bertemu anak saya, dan mempunyai lebih 50 doktor & jururawat Cedars datang untuk melihat dengan mata mereka sendiri bahawa saya berjaya — doktor dan jururawat yang tidak pernah [bertemu] saya — pernah, datang berulang kali.. dan di manakah 'kawan' raja sialan saya?”

'Selain itu, saya tidak boleh lebih bersyukur dengan apa yang saya cipta dengan Tommy, rock saya,' tambahnya. “Walaupun segala-galanya, saya masih tahu bagaimana untuk memastikan ia nyata dan masih tahu bagaimana untuk bersuara apabila sesuatu perlu diperkatakan. Deuces.”

Shahs of Sunset Reza Bocorkan Mesej Teks MJ 3 salinan

Berikutan siaran itu, bintang bersama Reza dan Mercedes, Golnesa “GG” Gharachedaghi , ditimbang.

'Syaitan mempunyai banyak wajah dan saya gembira ia akhirnya terdedah untuk dilihat oleh dunia,' tulisnya. “Hati kita bersama anak itu. Tetapi itu sahaja. Tuhan itu baik!”

GG membenci MJ

Shahs of Sunsetmusim lapan dijangka disiarkan lewat tahun ini di Bravo TV.

Kredit Foto: Sara Jaye Weiss/StartraksPhoto.com, Eugene Powers/Shutterstock.com