Shahs of Sunset ahli pelakon Mercedes 'MJ' Javid tidak lama lagi akan menyambut anak pertamanya.

Selepas menjalani persenyawaan in-vitro , bintang realiti mengesahkan kehamilannya minggu lepas semasa penggambaran perjumpaan musim tujuhOrangdan kini, dia telah mengesahkan jantina bayi itu.

Semasa temu bual dengan DAN! Berita pada 8 Oktober, Mercedes mendedahkan dia dan suami Tommy Feight sedang mengharapkan bayi lelaki.

'[Saya] sangat gembira untuk membuka lembaran baharu,' kata Mercedes.

Sebagai peminatShahs of Sunsetmungkin ingat, Mercedes melalui masa yang sukar awal tahun ini apabila dia kehilangan bapanya secara tragis.'Saya berharap bayi saya akan mengingatkan saya tentang bapa saya dan, sudah tentu, mempunyai sekeping Tommy dan saya,' jelasnya. 'Ia adalah kitaran kehidupan.'

Mercedes dan Tommy bertunang pada 2016 dan mengikat tali pertunangan pada April tahun ini dikelilingi oleh rakan, keluarga dan bintang bersama mereka.

Menurut Mercedes, kehamilannya adalah 'berkat besar.' Bukan sahaja bintang realiti itu melalui proses IVF yang sering menyakitkan , dia juga terpaksa menjalani beberapa pembedahan untuk membuang polip rahim semasa dia bersedia untuk pemindahan embrio.

Mengimbas kembali, Mercedes tidak boleh lebih berterima kasih kepada suaminya yang menyokong, yang sentiasa berada di sisinya sepanjang cabaran mental dan fizikal.

'Dia telah bersama saya dan hadir untuk setiap langkah,' katanya. “Apabila anda melakukan IVF, terdapat tempoh menunggu selama 10 hari di mana anda kembali untuk mendapatkan ujian darah dan air kencing dan kami melakukan itu bersama-sama juga… Saya sangat suka melihat betapa gembiranya Tommy dan betapa teruja dan gementar. Anda tahu, dia akan menjadi seorang bapa!”

Malah sekarang, selepas mengetahui mereka menjangkakan, Tommy berpegang pada isterinya dan melakukan apa sahaja untuk memastikan keluarga mereka sihat dan bahagia.

“Tommy dan saya kedua-duanya memberi tumpuan kepada makan makanan super yang benar-benar bersih yang akan memupuk bayi. Saya sangat bernasib baik kerana saya tidak mengalami morning sickness, mengidam makanan atau keletihan,” kata Mercedes. 'Nasihat terbaik yang saya dapat adalah untuk benar-benar menikmati proses dan gembira. Jadi jika anda gembira, bayi itu gembira. Berikan sahaja tenaga positif. Banyakkan ketawa, dan mulalah memupuknya dari luar.”

Mercedes terus memberitahu E! Berita yang dia harap dapat 'meniru' kemahiran keibubapaan arwah bapanya dan menjadi 'terlekat di pinggul' kepada 'co-pilot' mininya.

'Saya pasti tidak akan menjadi salah seorang ibu yang tidak percaya pada pengasuh,' dia bergurau. “Saya rasa legasi benar-benar menjadi penting apabila anda menjadi seorang ibu. Anda ingin menunjukkan contoh yang baik untuk mereka. Saya fikir anda tidak dapat dielakkan untuk menjadi orang yang lebih baik. Anda akan bercita-cita untuk menjadi lebih baik kerana anda mempunyai kehidupan yang indah ini di hadapan anda, 'Apa yang kami lakukan?!''

Mengenai nama anaknya, Mercedes berkata dia dan Tommy merancang untuk membawa tradisi Parsi keluarganya, serta tradisi Ireland keluarganya.

Shahs of Sunsetmusim tujuh disiarkan pada hari Khamis pukul 9 malam. di TV Bravo.

Kredit Foto: Milla Cochran/startraksphoto.com