Shahs of Sunset bintang solat farahan telah mengambil tindakan undang-undang terhadap suami kepada rakan pelakonnya .

Cuma selepas mesej teks bocor dihantar antara dia dan Mercedes 'MJ' Javid dan menggalakkan MJ memberitahu suaminya, Tommy Feight , untuk berhenti 'mengancam [dia] melalui telefon,' satu laporan mendakwa bahawa Reza memfailkan perintah sekatan terhadap Tommy dan menuduhnya mengancam untuk membunuhnya dan merosakkan rumahnya.

Menurut perintah larangannya, yang diperolehi oleh Letupan pada 20 Mei, Tommy 'mengancam nyawa [Reza] melalui telefon dan pada 2:34 petang [pada Ahad, 19 Mei] dia merosakkan [Reza dan suaminya Adam Neely ‘s] rumah.”

Reza berkata dia dan Adam dapat melihat kejadian vandalisasi itu berlaku pada kamera keselamatan rumah mereka selepas menyaksikan Tommy tiba di kediaman mereka 'memegang kelawar.'

Semasa temu bual dengan The Blast selepas pemfailan perintah sekatannya, Reza berkata pergaduhannya dengan Tommy bermula selepas MJ kononnya cuba menjadi 'ketua kumpulan'Shahs of Sunsetmembuang dan mencadangkan Adam menipu Reza, dan melakukan gangguan seksual. Dia juga mengaku menyekat MJ di media sosial selepas dia melancarkan 'kempen'nya terhadapnya.Bagi mesej teks Reza yang bocor, salah satu mesej didedahkan maklumat perubatan peribadi tentang MJ bersalin dan bersalin yang rumit pada bulan lepas , yang didakwa membuat Tommy marah dan mendorongnya untuk menghubungi Reza. Realiti Blurb memutuskan untuk tidak memasukkan maklumat itu dalam cerita kami semalam tentang mesej teks sebaik sahaja kami menyedari MJ masih belum mendedahkan perkara ini secara terbuka.

Menurut Reza, dia menutup telefon Tommy selepas diancam dan pada mulanya tidak mengambil serius ancamannya kerana dia percaya Tommy tidak lebih daripada 'samseng kelas rendah.' Kemudian, selepas melihat Tommy dalam rakaman keselamatannya, Reza menghubungi Jabatan Polis Los Angeles.

Dan semasa Tommy sudah tiada pada masa polis tiba, dia dilaporkan mempunyai masa yang cukup untuk menerokai halaman belakang rumah Reza dan Adam dan memusnahkan beberapa pokok pasu. Dalam gambar dan video kejadian itu, Tommy dilaporkan dilihat memegang kelawar dan melemparkan tumbuhan di sekitar halaman rumah.

Permintaan perintah sekatan Reza telah diberikan awal minggu ini dan bulan depan, lelaki itu dijangka berdepan di mahkamah.

Shahs of Sunsetmusim kelapan dijangka disiarkan di Bravo TV hujung tahun ini.

Kredit Foto: Jennifer Graylock/INFphoto.com, Billy Bennight/ZUMA Wire/Foto Saham Alamy