Mercedes 'MJ' Javid dan Tommy Feight adalah ibu bapa yang membanggakan a bayi lelaki .

Pada hari Rabu, 17 April, yang Shahs of Sunset ahli pelakon melahirkan anak pertamanya di Los Angeles, melalui bahagian C, dan menurut wakilnya, dia 'rasa bersyukur dan diberkati selamanya' menjadi seorang ibu.

'Bayi lelaki yang sihat itu gembira dan melakukan yang terbaik, dan keluarga tidak sabar untuk membawanya pulang,' wakil itu berkongsi dengan DAN! Berita .

Menurut laporan itu, bayi itu Shams Francis Feight , dengan berat 6 paun dan 9 auns dan dinamakan sempena nama Mercedes arwah ayah dan arwah ibu Tommy.

Mercedes dan Tommy berkahwin pada April tahun lepas dan empat bulan kemudian, selepas menjalani persenyawaan in vitro, Mercedes mengumumkan dia hamil pada usia 44 tahun.Pada bulan selepas pengumuman kehamilan Mercedes, dia menghadapi beberapa cabaran dan bulan lalu, dia mengesahkan dia telah menjalani pembedahan rahsia untuk mengelakkan keguguran .

Mercedes juga terhad kepada rehat tidur selama beberapa minggu kehamilannya tetapi sepanjang masa, dia kekal positif dan terus memastikan peminat sentiasa mengikuti perjalanannya ke arah keibuan.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Mercedeh Javid Feight ???? (@mercedesjavid)

“Saya selalu membayangkan bahawa kehamilan, sebagai langkah pertama dalam perjalanan untuk menjadi ibu akan membawa perubahan dan penyesuaian yang positif & kekal dalam hidup saya. Kami mempunyai orang yang tidak bersalah untuk menjadi contoh, dan menjadi yang terbaik bagi kami,” kata Mercedes di Instagram selepas salah satu lawatannya ke hospital. “Ini memberi inspirasi dan mengujakan saya. Bedrest telah memberi saya pandangan yang berbeza, yang saya harap dapat bekerja keras untuk melaksanakan masa depan saya.”

Berita bayi Mercedes datang hanya beberapa hari selepas bekas bintang bersamanya, Jessica Parido , disahkan dia diam-diam melahirkan anak pertamanya , seorang bayi lelaki, pada bulan Februari.

Shahs of Sunsetmusim lapan dijangka disiarkan di Bravo TV pada musim panas ini.

Kredit Foto: FayesVision/WENN.com/Alamy Stock Photo