Mercedes 'MJ' Javid tidak boleh membawa kanak-kanak lagi.

Dalam catatan Instagram penuh emosi yang dikongsi pada hari Isnin, 8 Julai, yang Shahs of Sunset ahli pelakon berkongsi berita yang mendukacitakan itu dengan peminat dan pengikutnya sambil mengimbas kembali kehamilannya yang lalu dengan gambar kebelakangan yang diambil oleh jurugambar Shannon Lauren semasa penggambaran kehamilan beberapa bulan lalu.

'Memandangkan saya tidak boleh mengandung lagi, saya amat berterima kasih kepada mereka yang memastikan saya menjalani penggambaran ini, dan menyimpan ingatan ini selama-lamanya,' MJ, 46, bermula.

Menurut MJ, badannya masih dalam pemulihan daripada penyakit itu kehamilan yang rumit dia alami semasa membawa anak pertamanya , adalah Syams Francis .

“Hati saya rapuh dan terdedah. Saya harap saya mempunyai belas kasihan yang saya miliki sekarang, sebagai ibu baru, sepanjang hidup saya. Tetapi sekarang saya belajar untuk mempunyai penghayatan yang lebih mendalam tentang mengapa pertumbuhan dalam hidup adalah satu hadiah yang penting,” sambungnya. “Saya mahu menjadi lebih baik, dan lebih kuat. Akhir-akhir ini, kebanyakan hari adalah cabaran.”Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Mercedeh Javid Feight ???? (@mercedesjavid)

MJ dan suaminya Tommy Feight mengalu-alukan anak lelaki Shams pada 17 April selepas an penyampaian yang amat sukar dan pembedahan menyelamatkan nyawa selama lima jam.

Beberapa hari kemudian, MJ membuka tentang mengapa dia menghabiskan masa di Unit Rawatan Rapi (ICU) selepas kelahiran Syams.

'Semasa saya bersalin, saya kehilangan dua pertiga daripada bekalan darah badan saya, memerlukan 19 unit darah semasa pembedahan, kemudian [diintubasi] dan diletakkan di ICU kerana mempunyai cecair yang ketara dalam paru-paru saya selepas pembedahan C,' kata MJ kepada Kami. Setiap minggu.

Lihat siaran ini di Instagram

Siaran yang dikongsi oleh Mercedeh Javid Feight ???? (@mercedesjavid)

Pada penghujung tahun lalu, sejurus selepas MJ mengesahkan berita bayinya, dia memberitahu majalah In Touch Weekly dia 'pasti' berharap untuk mempunyai lebih ramai anak dengan Tommy.

'Kami mempunyai embrio, dan kami juga terbuka untuk diterima pakai,' katanya.

Shahs of Sunsetmusim kelapan dijangka disiarkan lewat tahun ini di Bravo TV, walaupun MJ dilaporkan telah dipecat .

Kredit Foto: FayesVision/WENN Rights Ltd/Foto Saham Alamy