Adalah penceraian antara Shannon Beador dan David Beador nak jadi hodoh?

Beberapa minggu selepas mengumumkannya perpisahan padaSuri Rumah Sebenar Orange Countypertemuan semula, Shannon secara rasmi memfailkan perceraian daripada David, suami berusia 17 tahun, pada 1 Disember. Dan kini dokumen perceraian itu telah ditemui kerana Shannon meminta sokongan pasangan daripada David.

Disebabkan permintaan ini, dia terpaksa menyenaraikan perbelanjaan bulanannya dan pendapatan individu pasangan itu yang menunjukkan bahawa Shannon membelanjakan dua kali ganda daripada pendapatannya setiap bulan!

Letupan mendedahkan dokumen mahkamah di mana Shannon menyatakan David, yang memiliki sebuah syarikat pembinaan, memperoleh $179,432 sebulan sebelum cukai. Wowzers!

Bagi Shannon, dia mendedahkan dia memperoleh $22,000 sebulan pada 2016, tetapi menyatakan dia menjangkakan untuk melihat peningkatan dalam pendapatannya pada 2017.

$22K sebulan kelihatan seperti banyak wang untuk orang biasa, tetapi Shannon jauh dari purata! Perbelanjaannya mendedahkan dia membelanjakan $55,353 yang menakjubkan sebulan.

Di bawah ialah pecahan perbelanjaan bulanannya -

  • $12,000 untuk disewa
  • $10,060 untuk dobi dan pembersihan
  • $10,000 untuk 'hiburan, hadiah dan percutian'
  • $9,000 untuk amal
  • $3,225 untuk penjagaan kanak-kanak
  • $2,500 untuk pakaian

Ya, $10,060 untuk dobi dan pembersihan. Sama seperti itu, saya berasa lebih baik tentang $140 yang saya belanjakan setiap bulan untuk perkhidmatan pembersihan!

Selain sokongan pasangan, Shannon, 53, juga bertanya mahkamah untuk menganugerahkan 'jagaan fizikal utama' beliau terhadap tiga anak perempuan pasangan itu bersama-sama.

Berita baiknya ialah dia baik-baik saja dengan David mempunyai hak penjagaan dan lawatan yang sah bersama. Senang melihat bahawa tidak akan ada sebarang peperangan sekurang-kurangnya apabila melibatkan isu hak penjagaan. Lebih baik untuk kanak-kanak seperti itu.

Kredit Foto: Instagram

BERITAHU KAMI – FIKIR-FIKIR TENTANG PERCERAIAN DAN PERBELANJAAN BULANAN SHANNON?